Logo

Ελεύθερα τα μέλη του Ρουβίκωνα μετά την δίωξη σε βάρος τους για... επικίνδυνη οδήγηση



 
 

Για το πλημμέλημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί ατύχημα κατηγορούνται, μετά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους, επτά μέλη του Ρουβίκωνα που συνελήφθησαν για την παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας με τρικάκια στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ένας εκ των επτά συλληφθέντων, βάσει της ασκηθείσας ποινικής δίωξης, αντιμετωπίζει και το επιπλέον πλημμέλημα της απείθειας. 

Ο εισαγγελέας μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παρέπεμψε τους επτά κατηγορούμενους να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. 

Το δικαστήριο ανέβαλε επ' αόριστον την εκδίκαση της υπόθεσης και διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι επτά κατηγορούμενοι. 

Η  γελοιότητα περί "επικίνδυνης οδήγησης" 

Το μέλος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, σχολιάζοντας τις διώξεις που κατά καιρούς έχουν ασκηθεί σε βάρος μελών της αναρχικής συλλογικότητας, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που αφορά την παρέμβαση στο Μέγαρο Μαξίμου, έγραψε στο Facebook: 

Τα τελευταία 5μιση χρόνια έχουν γίνει εκατοντάδες συλλήψεις μελών μας.Οι κατηγορίες που μας απέδιδαν ήταν πάντα ορόσημο για την ποινική δικονομία.

Τα 60.000 ευρώ εγγύηση για τις μπογιές στην βουλή...Η προσπάθεια για ιδιώνυμο..Το ξέπλυμα μαύρου χρήματος επειδή..πληρώσαμε την εγγύηση...

Οι 8 διαφορετικές υποθέσεις που τις έβαλαν όλες σε ενα δικαστήριο..Η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία για τον έμπορο ναρκωτικών..

Συλλήψεις για αναρτήσεις στο φεϊσμπουκ με την κατηγορία της "διέγερσης." Σελίδες ολόκληρες γεμίζουμε.

Τώρα θα γραφτεί ακόμα μια με την γελοιότητα περί "επικίνδυνης οδήγησης."

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά