Logo

Δεσμεύτηκε η θαλαμηγός συμφερόντων Δ. Κουτσολιούτσου [φωτο]



 
 

Δεσμεύτηκε με δικαστική απόφαση η πολυτελής θαλαμηγός "Phalarope" συμφερόντων του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Folli-Follie Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Το Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων του Πρωτοδικείου Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής δέσμευσης και απαγόρευσης απόπλου της πολυτελούς θαλαμηγού μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση συντηρητικής κατάσχεσης την οποία κατέθεσαν την περασμένη Παρασκευή οι νομικοί σύμβουλοι της Folli-Follie.

Στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητούν τη συντηρητική κατάσχεση κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ, του πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους αναψυχής 32 μέτρων που ελλιμενίζεται στη μαρίνα Ζέας.

Το σκάφος αναψυχής ανήκει σε εταιρεία με έδρα τη Μάλτα και εμφανίζεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Χθες, Δευτέρα, το Πρωτοδικείο Πειραιά έκανε δεκτή την αίτηση, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή για τη δέσμευση του πλοίου και την απαγόρευση απόπλου του. Η διαταγή επιδόθηκε με δικαστικούς επιμελητές και κοινοποιήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά