Logo

Απολογία 38χρονου: Την τεμάχισα και την έκαψα στη σόμπα



 
 

Σοκ προκαλεί η απολογία του 38χρονου που σκότωσε την 40χρονη από τη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί εδώ και δύο χρόνια.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του όταν διαπίστωσαν πως ο 38χρονος έβγαζε χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της γυναίκας, ενώ βρέθηκε στο σπίτι του ένα καλοριφέρ που είχε κλέψει από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, είχε υποστηρίξει αρχικά πως η γυναίκα είχε φύγει στο εξωτερικό. Όμως όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχε αφαιρέσει χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της γυναίκας, παραδέχθηκε ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών στο σπίτι του στην περιοχή του Φιλύρου.

Σήμερα, Τρίτη, ο 38χρονος οδηγήθηκε στην 2η Τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 40χρονης το Δεκέμβριο του 2018. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι την σκότωσε. Υποστήριξε πως έχασε τη ζωή της μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα ανέφερε πως μαζί με την άτυχη γυναίκα παρακολουθούσαν πρόγραμμα απεξάρτησης.

Στην απολογία του στην ανακρίτρια, ανέφερε:
«Δεν τη σκότωσα, πέθανε από υπερβολική δόση. Φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ για τον θάνατό της και δεν απευθύνθηκα στις Αρχές. Την τεμάχισα και την έκαψα στη σόμπα. Ήταν επιθυμία της να αποτεφρωθεί μετά τον θάνατό της».

Υποστήριξε πως ήταν επιθυμία της να αποτεφρωθεί

Προσπαθώντας να εξηγήσει το λόγο που την έκαψε, είπε στην ανακρίτρια:

«Εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Δεν ανακοίνωσα τον θάνατό της στην Αστυνομία, επειδή φοβήθηκα ότι θα κατηγορηθώ. Ήταν λάθος μου. Σκέφτηκα στη συνέχεια να ικανοποιήσω την επιθυμία της, να την αποτεφρώσω όταν πεθάνει».

Στη συνέχεια περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο πώς έκοψε με κοπίδι τα άκρα της και τα έκαψε μαζί με το σώμα της στη σόμπα.

Μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. 

Μέσα στις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί σε φυλακή.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά