Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Προφυλακίστηκε η 35χρονη - Άσκησε το δικαίωμα της σιωπής, αρνήθηκε να δώσει βιολογικό υλικό [βίντεο]



 
 

Προφυλακιστέα κρίθηκε την Τρίτη η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου. 

Η κατηγορούμενη, συγκεκριμένα,  στις 10:00 το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκε ενώπιον  του 17ου τακτικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Ωστόσο, δεν είπε τίποτα στον ανακριτή, ασκώντας το δικαίωμα της σιωπής. 

«Η εντολέας μου λόγω της σωματικής και ψυχολογικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί. Έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής και ζήτησε να απολογηθεί σε επόμενο χρόνο. Επιπλέον υπήρξαν νέα στοιχεία τα οποία θέλαμε να μελετήσουμε και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε» ήταν η δήλωση του Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η 35χρονη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση και δείχνει εντελώς αποστασιοποιημένη και απόμακρη σε σχέση με όσα της καταλογίζουν.

Αυτό που προκύπτει από όσα έχει δηλώσει μέχρι τώρα ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου αρνείται την τροφή, τον ύπνο, καθώς και την συνεργασία της με τον ίδιο, ώστε να αντικρούσει  με επιχειρήματα τη βαριά κιατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα επιβαρυντικά γι' αυτήν στοιχεία της δικογραφίας. 

Παράλληλα η κατηγορουμένη αρνείται να συνεργαστεί και με τις αρχές. 

Χαρακτηριστικά, η εφημερίδα Espresso  αναφέρει πως η 35χρονη κατά την παραμονή της από την περασμένη Πέμπτη στο κρατητήριο του εβδόμου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής  δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμη με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κατηγορουμένη αρνήθηκε να της πάρουν βιολογικό υλικό και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους αναφορικά με την επίθεση με το βιτριόλι, αλλά και από πού το προμηθεύτηκε καθώς υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται στην υπόθεση.

Τα ευρήματα στο κινητό της 35χρονης: Παρακολουθούσε την Ιωάννα εδω και ένα χρόνο

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα ευρήματα από το κινητό της 35χρονης δείχουν ότι από πέρισυ τον Ιούνιο  έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο iPhone που είχε πάνω της η 35χρονη βρέθηκαν φωτογραφίες από την είοοδο του σπιτιού της Ιωάννας.  Οι φωτογραφίες μάλιστα έχουν ληφθεί βράδυ. 

Στο ίδιο κινητό οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης στο facebook και το instagram.

Αυτά τα ευρήματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δείχνουν ότι η κατηγορούμενη είχε εμμονή με την Ιωάννα και τη ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που ήθελε να της μοιάσει και να γίνει «εκείνη» κοπιάροντας από την εμφάνιση μέχρι τη ζωή της.

Επίσης, στο κινητό της κατηγορούμενης βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Τα επίμαχα screenshots έχουν ώρα περίπου 10 το πρωί, της παραμονής του εγκλήματος, λίγο ,δηλαδή, πριν την άφιξή της στο Παγκράτι την πρώτη μέρα που δεν κατάφερε να επιτεθεί.

Δείτε βίντεο του ANT1 με την προσαγωγή της ατον ανακριτή 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά