Logo

Πρέβεζα: Προφυλακίστηκε ο 40χρονος Πακιστανός για τον βιασμό και τον άγριο ξυλοδαρμό ηλικιωμένης [βίντεο+φωτο]



 
 

Προφυλακιστέως κρίθηκε μετά την απολογία του - με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα - ο 40χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σεξουαλική κακοποίηση ηλικιωμένης γυναίκας, στην Πρέβεζα.

Η 83χρονη που νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση και διασωληνωμένη για τρίτο 24ωρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, είχε  βρεθεί το βράδυ του Σαββάτου από γειτόνισσα στο σπίτι της στην Πρέβεζα χωρίς της αισθήσεις της και με κτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και χωρίς της αισθήσεις της, πάνω στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η δικηγόρος του κατηγορουμένου, ο 40χρονος αλλοδαπός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει ότι η ηλικιωμένη ήταν εκείνη που του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά.

Η συνήγορος υπεράσπισης, συγκεκριμένα, ανέφερε  πως ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρέθηκε τυχαία έξω από το σπίτι της Άννας, εκείνη τον κάλεσε σπίτι της και του ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά. Έμεινε σπίτι της μέχρι τις 3 το πρωί και στη συνέχεια έφυγε, αναφέρει, ενώ δεν θυμάται τι έγινε μετά. Διευκρίνισε, επίσης, ότι την επόμενη ημέρα τον συνέλαβαν στο σπίτι ενός φίλου του. Κάποιος άλλος χτύπησε την ηλικιωμένη, υποστηρίζει, και φέρνει ως επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας.

Σήμερα, εξάλλου, έγινε γνωστό το πόρισμα του ιατροδικαστή, σύμφωνα με το οποίο η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα βιασμού, πέραν της κακοποίησης. Έπειτα από την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε και το δικαστήριο όρισε νέο δικηγόρο για την υπεράσπισή του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά