Logo

Suzanne Eaton: Βούλευμα αποκαλύπτει τις φρικιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας της



 
 

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χανίων για τον νεαρό Κρητικό που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας Σούζαν Ίτον πριν ένα χρόνο.

Τα στοιχεία της δικογραφίας που επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο για να περιγράψει λεπτό προς λεπτό το ειδεχθές έγκλημα προκαλούν σοκ και καταδεικνύουν ότι η Αμερικανίδα βιολόγος έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του κατηγορουμένου. 

Σύμφωνα με το βούλευμα, ο κατηγορούμενος εντόπισε τη Σούζαν Ίτον να κάνει τζόκινγκ στο Κολυμπάρι Χανίων και την ακολούθησε.

Η έντονη επιθυμία του να συνευρεθεί ερωτικά με τη γυναίκα ήταν η αρχή για το τέλος της Σούζαν Ίτον, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βούλευμα, όπως μετέδωσε το Star. 

Ο νεαρός αρχικά εμβόλισε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του.. Από εκεί ξεκίνησαν όλα και ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές.

Αναλυτικότερα, το βούλευμα αναφέρει: "Την εμβόλισε με την αριστερή πλευρά του οχήματός του. Η γυναίκα έπεσε στα γόνατα και στη συνέχεια την εμβόλισε ξανά και την χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος και το σώμα της μπήκε κάτω από το αυτοκίνητο. Πέρασε από πάνω της με το όχημα και την εγκλώβισε στους μπροστινούς τροχούς. Την είδε βαριά τραυματισμένη. Της είχε ακρωτηριάσει το αυτί. Βογκούσε και είχε τα μάτια της ανοιχτά"

Ήταν όμως αποφασισμένος να την εξαφανίσει. Την έβαλε στο πορτ μπακάζ. Η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή. Την μετέφερε σε άλλη περιοχή, σε σπήλαιο.

Οι περιγραφές του πολλαπλού βιασμού της, που αναφέρονται στο βούλευμα,  σοκάρουν.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία και τον βιασμό της Σούζαν Ίτον την πέταξε από ύψος 7 μέτρων στο πολεμικό καταφύγιο. Ήταν αναίσθητη. Ο κατηγορούμενος πιθανολογείται ότι την στραγγάλισε κι εκείνη πέθανε από ασφυξία.

Αναφορικά με το αν ο νεαρός Κρητικός καταλάβαινε τι έκανε όταν διέπραττε τα αδικήματα που του αποδίδονται το βούλευμα αναφέρει: 

"Ο κατηγορούμενος είχε πλήρη επίγνωση των πράξεών του. Ο ισχυρισμός του ότι ασχολήθηκε με τη μαύρη μαγεία και τη σολωμονική και ότι η τελευταία τον ώθησε στις πράξεις, δημιουργεί μια εντύπωση περί της ύπαρξης κάποιας ψυχικής διαταραχής αλλά δεν είναι δυνατή να τον οδηγήσει στο να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει. Οι κινήσεις του ήταν γρήγορες. Μεθοδικές." 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά