Logo

Κρήτη: "Καμπάνες" σε τρεις για 52 κιλά χασίς στο λιμάνι του Ηρακλείου



 
 

Καθείρξεις από 5 έως 15 έτη επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε τρεις άνδρες οι οποίοι κατηγορούνταν για διακίνηση ναρκωτικών, πράξη που αφορά 52 κιλά χασίς που εντοπίστηκαν από το Λιμενικό μέσα σε αμάξι στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το δικαστήριο, συγκεκριμένα, καταδίκασε:

*έναν 37χρονο Κρητικό σε 12ετή κάθειρξη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, γεγονός που σημαίνει ότι οδηγείται στην φυλακή.

*έναν 41χρονο επίσης Κρητικό, σε κάθειρξη 5 ετών για συνέργεια, με την έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.

*έναν 36χρονο αλβανικής καταγωγής, σε κάθειρξη 15 ετών. 

Ο 36χρονος, που φέρεται ως ο "εγκέφαλος" της ομάδας υποστήριξε ότι πραγματοποιούσε την μεταφορά για λογαριασμού τρίτου προσώπου ενώ ο 41χρονος δήλωσε ότι ενοικιάστηκε το αυτοκίνητο στο όνομά του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τι μεταφερόταν.

Υπενθυμίζεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών είχε εντοπιστεί τον Μάιο του 2019 στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το λιμενικό πραγματοποίησε έλεγχο στο αυτοκίνητο όταν κατέφθασε με το πλοίο της γραμμής και εντός του πορτ μπαγκάζ είχε εντοπιστεί η ποσότητα των ναρκωτικών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά