Logo

Στον εισαγγελέα ο συλληφθείς για την άγρια δολοφονία της 57χρονης στα Φιλιάτρά [βίντεο]



 
 

Η αστυνομία εξιχνίασε την υπόθεση της δολοφονίας της 57χρονης, η οποία έγινε την περασμένη Τετάρτη, 22 Ιουλίου, στην περιοχή Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας,

Ως δράστης της ανθρωποκτονίας φέρεται ένας 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας Καλαμάτας προέκυψε ότι ο 34χρονος μπήκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι της 57χρονης και αφού της επιτέθηκε με μαχαίρι την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Αμέσως μετά ο 34χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ λίγη ώρα αργότερα η 57χρονη βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της.

Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας, έφθασαν στη σύλληψη του 34χρονου αξιοποιώντας στοιχεία από οπτικό υλικό καμερών ασφαλείας, αλλά και από μαρτυρικές καταθέσεις.

Σημειώνεται, ότι ο 34χρονος από το Πακιστάν παλαιότερα εργαζόταν σε καλλιέργειες που διατηρούσε η 57χρονη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ και η προσαγωγή του 34χρονου στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας 

Η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της για την εξιχνίαση της υπόθεσης αναφέρει τα εξής:

"Συνελήφθη, χθες (23.7.2020), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας,34χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 57χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προχθές (22.7.2020) το μεσημέρι, ο 34χρονος αλλοδαπός εισήλθε στην οικία της 57χρονης και με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) την τραυμάτισε θανάσιμα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, κινητοποιήθηκαν άμεσα και αξιοποιώντας, ταυτόχρονα, κατάλληλα συνδυαστικά στοιχεία, προέβησαν άμεσα στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας".

Ο 34χρονος συλληφθείς προσήχθη το πρωί της Πέμπτης στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισίας, και οδηγήθηκε ενώπιον  του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και  οπλοχρησία και στη συνέχεια τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή. 

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη στις 11:00 το πρωί.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, δικηγόρο θα του διορίσουν οι δικαστικές αρχές.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-7-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά