Logo

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 63χρονος για την απόπειρα αρπαγής ανήλικης



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του τη Δευτέρα σε ανακρίτρια, ο 63χρονος που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να αρπάξει 10χρονο κοριτσάκι, την περασμένη Παρασκευή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το εν λόγω περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου ο 63χρονος προσέγγισε το 10χρονο κορίτσι. 

Ο άνδρας φέρεται να πλησίασε το κοριτσάκι με το πρόσχημα της αγοράς χαρτομάντιλων και επιχείρησε ύστερα να την επιβιβάσει, παρά τη θέλησή της, σε διερχόμενο ταξί.

Όμως, το κορίτσι αντιστάθηκε και απομακρύνθηκε αναζητώντας την μητέρα της που βρισκόταν στην ίδια περιοχή.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από διερχόμενους πολίτες που ειδοποίησαν την αστυνομία και έπειτα από αναζητήσεις, ο 63χρονος εντοπίστηκε από την αστυνομία και προσήχθη στο τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-7-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά