Logo

Λαμία: Αναβολή της δίκης του δικηγόρου που βίαζε τα εγγόνια του



 
 

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας ανέβαλε αορίστως τη  δίκη του 71χρονου δικηγόρου που τον Μάιο του 2018 είχε συλληφθεί και στη συνέχεια καταδικασθεί για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος σε βάρος της 7χρονης εγγονής του και του 9χρονου αδελφού της.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, η αναβολή οφείλεται στην απουσία της βασικής μάρτυρα κατηγορίας, της εκπαιδευτικού που είχε αποκαλύψει την υπόθεση παρατηρώντας ύποπτη συμπεριφορά στα παιδάκια στα οποία πρόσφερε μαθησιακή υποστήριξη.

Ο δικηγόρος πρωτόδικα είχε καταδικαθεί σε κάθειρξη 29 ετών για  βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος της 7χρονης εγγονής του και του 9χρονου αδελφού της

Σημειώνεται, ότι η νέα  ημερομηνία εκδίκασης θα ορισθεί με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας.

Η υπεράσπιση κατέθεσε αίτημα για αναστολή εκτέλεσης της ποινής καταδικασθέντα μέχρι τη νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα. 

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πάλι είχε κατατεθεί αίτημα για να δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεσή του, καθώς και πάλι είχε απορριφθεί.

Στο άκουσμα μάλιστα της απορριπτικής απόφασης του Δικαστηρίου ο 71χρονος δικηγόρος που όλο αυτόν τον καιρό δηλώνει αθώος, ακούστηκε να λέει «τι θα κερδίσει το δικαστήριο και η δικαιοσύνη, αν παραμείνω κρατούμενος πέντε μήνες ακόμη στη φυλακή».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-10-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά