Logo

Αναβλήθηκε για πέμπτη φορά η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στην Τούμπα στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ



 
 

Το ύποπτο κρούσμα κορονοϊού που αφορά σε δικηγόρο που εκπροσωπεί δύο από τους έξι κατηγορούμενους της φρουράς Σαββίδη, οδήγησε σε αναβολή, πέμπτη κατά σειρά, της εκδίκασης της υπόθεσης εισβολής του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οπλοφορώντας, στο γήπεδο της Τούμπας στην διάρκεια του πολυσυζητημένου ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 11 Μαρτίου του 2018.

Όπως υποστηρίχθηκε από συνεργάτη του, ο εν λόγω δικηγόρος ανέβασε πυρετό και επρόκειτο να υποβληθεί σε τεστ κορονοϊού και αυτό οδήγησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα δικάσιμο στις 14 Μαΐου 2021.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όπως και ο Λούμπος Μίχελ που επίσης είναι κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιους δικηγόρους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προσήλθαν βασικοί μάρτυρες, όπως ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κομίνης, ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριάδης, ο εκπρόσωπος της Nova, καθώς και αστυνομικοί που βρίσκονται σε εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν δεν υπήρχε αναβολή ελέω COVID-19 δεν θα μπορούσε να προχωρήσει η ακροαματική διαδικασία.

Υπενθυμίζουμε ότι η αθλητική δικαιοσύνη είχε τιμωρήσει τον ομογενή επιχειρηματία με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου για τρεις μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-10-2020 από directNEWS.gr πηγή: efsyn.gr


Τελευταία Δικαστικά