Logo

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Προφυλακίστηκαν η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της - Αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης από την υπεράσπιση



 
 

Την προφυλάκιση της 15χρονης και του 17χρονου συντρόφου της για την άγρια δολοφονία της 50χρονης μητέρας της πρώτης στην Αγία Βαρβάρα αποφάισε την Πέμπτη, μετά τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων, η ανακρίτρια Ανηλίκων με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 15χρονη απολογούμενη ενώπιον της ανακρίτριας Ανηλίκων φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα ομολόγησε προανακριτικά στους αστυνομικούς.

Η κόρη του θύματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να επανέλαβε ότι  αποφάσισε να σκοτώσει τη μητέρα της μαζί με τον 17χρονο φίλο της, επειδή αυτή την κακομεταχειριζόταν και οι καβγάδες τους ήταν έντονοι και συχνοί .

Άκουγε τις κραυγές της μητέρας της και δεν έκανε τίποτα

Όταν η ανακρίτρια την ρώτησε σχετικά με το  τι έκανε την ώρα της δολοφονίας είπε πως άκουγε τις κραυγές της άτυχης γυναίκας από το διπλανό δωμάτιο, έτρεμε, αλλά δεν έκανε κάτι για να αποτρέψει το έγκλημα.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ο 16χρονος από το Λουτράκι που κρίθηκε την Τετάρτη προφυλακιστέος, είναι ο αυτουργός της δολοφονίας,  καθώς η ίδια και ο φίλος της δεν μπορούσαν να το κάνουν.

Ο 16χρονος, όπως ισχυρίστηκε, επέμενε να λάβει μέρος στη δολοφονία, χωρίς όμως να του έχουν υποσχεθεί κάποιο αντάλλαγμα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο  δικηγόρος της 15χρονης, Σπύρος Δημητρίου, υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής εξέτασης για την εντολέα του. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-11-2020 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά