Logo

Στη φυλακή ο 24χρονος για το άγριο φονικό στο Δομοκό



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 24χρονος Πακιστανός που κατηγορείται ότι σκότωσε 41χρονο ομοεθνή του το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς  στον Παλαμά Δομοκού.

Ο 24χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας λίγο μετά τις 09:00 της Δευτέρας θα κρατηθεί προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όπως έκρινε η ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα. 

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου που διορίσθηκε αυτεπάγγελτα, Αλέξης Μαστρογιάννης, δήλωσε στο lamiareport: «Απαγγέλθηκε στον κατηγορούμενο κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περατώθηκε η απολογία του, αφού προβλήθηκαν και προφορικά και δι' υπομνήματος, οι πραγματικοί και νομικοί ισχυρισμοί του και απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αξιολογήθηκαν αυτοί και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, διατάχθηκε η προσωρινή του κράτηση.

Περαιτέρω στοιχεία δε μπορούν να δοθούν, διότι παραβιάζουν τη μυστικότητα της ανάκρισης και τα προσωπικά δεδομένα του κατηγορουμένου».

Το χρονικό του εγκλήματος

Το lamiareport.gr, επικαλούμενο το κατηγορητήριο, αναφέρει ότι το μοιραίο βράδυ το θύμα θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις σε βάρος του μετέπειτα δολοφόνου του. Ακολούθησε καυγάς τον οποίο φέρεται να παρακολούθησε μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ένας άλλος ομοεθνής τους που μέσω τρίτου προσώπου ειδοποίησε την αστυνομία.

Στην άγρια συμπλοκή που ακολούθησε ο νεαρός φέρεται να σκότωσε τον 41χρονο με σκεπάρνι, το οποίο βρέθηκε ματωμένο πλησίον του τόπου του εγκλήματος. Κοντά βρέθηκαν κι άλλα πειστήρια της αιματηρής συμπλοκής, όπως ρούχα κι άλλα αντικείμενα.

Το πτώμα ήταν πεταμένο 150 - 200 περίπου μέτρα μακριά από την καλύβα, που έγινε το φονικό, σε ένα ρέμα δίπλα στον παλιό δρόμο που πάει από Παλαμά προς Μακρολίβαδο, τυλιγμένο με κουβέρτες και δεμένο με σχοινί, ενώ ήταν κατακρεουργημένο από τα πολλά χτυπήματα, που είχε δεχτεί σε όλο το σώμα και το κεφάλι.

Εντοπίστηκε μετά την ομολογία του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη την Πέμπτη (14/1) στην Αθήνα, στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με άλλους αλλοδαπούς..

Εντοπίστηκε μετά την ομολογία του δράστη, ο οποίος και συνελήφθη την Πέμπτη (14/1) στην Αθήνα, στην προσπάθειά του να εγκαταλείψει τη χώρα μαζί με άλλους αλλοδαπούς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά