Logo

Χειροπέδες στον προπονητή που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια [βίντεο]



 
 

Στη διάθεση της Δικαιοσύνης βρίσκεται ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την αθλήτρια της  ιστιοπλοΐας  στα 11 της χρόνια.

Ο προπονητής συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και συγκεκριμένα για τα αδικήματα: βιασμός  κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, πράξεις  που τελέστηκαν πριν από 9 χρόνια, όταν το θύμα ήταν έντεκα ετών.

Ο 38χρονος σήμερα προπονητής συνελήφθη στην Σάμο όπου διαμένει.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διεξάγει ο εισαγγελέας  Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, εξετάστηκαν το τελευταίο 24ωρο, κάτω από άκρα μυστικότητα, η αθλήτρια και οι γονείς της που φέρονται να μίλησαν για όσα υπέστη. 

Τι ισχυρίζεται ο προπονητής 

 «Πηγαίναμε για γάμο» ισχυρίζεται ο προπονητής   Σε νέες δηλώσεις του, που δημοσιεύθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα», ο προπονητής επέμενε στους ισχυρισμούς του ότι με την αθλήτρια είχε «σχέση» και ότι πήγαιναν για «γάμο».

Υποστήριξε ότι η αθλήτρια «δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12» ετών και ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συναίνεση της μητέρας και της ανήλικης και ότι «πηγαίναμε για γάμο».

 Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τη σοβαρότητα του θέματος, καθώς η οικογένεια θα πάει στον εισαγγελέα, απάντησε: «Ξέρω ότι είναι σοβαρό, αλλά είναι όλο ψευδές. Υπήρχε συναίνεση και με τη μητέρα και με τη μικρή και δεν ήταν ούτε 11 ούτε 12».  

Ο πρώην προπονητής υποστήριξε ότι η αθλήτρια ήταν «πολύ μεγαλύτερη» χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες. 

 Δήλωσε ότι γνώρισε την αθλήτρια στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο, όταν ήταν εκείνη 10 ετών και ότι η «σχέση», όπως εκείνος χαρακτήρισε την επαφή τους, ξεκίνησε μετά το 2012. Ωστόσο το 2012 η κοπέλα ήταν δώδεκα ετών. 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-1-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά