Logo

Κρήτη: Αποκαλύφθηκε υπόθεση ασέλγειας σε παιδιά κάτω των 12 ετών - Προφυλακίστηκε 56χρονος



 
 

Ένας Χανιώτης, ηλικίας 56 ετών οδηγήθηκε την Τρίτη ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων και απολογήθηκε  για ασέλγεια σε παιδιά κάτω των 12 ετών. 

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, έκρινε τον κατηγορούμενο προφυλακιστέο.

Η υπόθεση έχει να κάνει με ανήλικα παιδιά του οικείου περιβάλλοντός του στα οποία ο φερόμενος ως δράστης ασέλγησε χωρίς, ευτυχώς, να έχει προχωρήσει σε κάποια άλλη πράξη. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr,  όλα ξεκίνησαν πριν αρκετές ημέρες όταν συγγενείς του 56χρονου ανέφεραν στις αρχές πως κινδυνεύει η ζωή τους λόγω της συμπεριφοράς του. Ο 56χρονος οδηγήθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων όπου κατά τις ιατρικές εξετάσεις δεν βρέθηκε κάτι το ιδιαίτερο.

Όμως ακολούθησε καταγγελία  των γονέων των κοριτσιών - που φέρεται να  είχαν οικογενειακές σχέσεις με την οικογένεια του 56χρονου -  την οποία ερεύνησε το αρμόδιο τμήμα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων. 

Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του 56χρονου που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε  πονική δίωξη για ασέλγεια σε παιδιά κάτω των 12 ετών σε βαθμό κακουργήματος.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ανατέθηκε σε ανακριτή.

Οι δικαστικές αρχές, βάσει των στοιχείων της δικογραφίας, έκριναν τον κατηγορούμενο επικίνδυνο και διέταξαν τη σύλληψή του με την έκδοση σχετικού εντάλματος. 

Σημειώνεται, ότι η υπόθεση αυτή δείχνει να έχει βάθος, περίπου, τριών ετών. .

Ο κατηγορούμενος  οδηγείται στις  φυλακές Τριπόλεως όπου και υπάρχει ειδικό τμήμα για όσους έχουν καταδικαστεί η κατηγορούνται για ανάλοπράασ'ελλειαξεις

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-2-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά