Logo

Δημήτρης Κουφουντίνας: Κρίνεται το αίτημα του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού



 
 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας αναμένεται να αποφανθεί σήμερα Παρασκευή επί του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι δικηγόροι του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ και Θέμης Σοφός αναμένουν την κρίση του Δικαστικού Συμβουλίου επί του αιτήματος που έχει κατατεθεί περί μεταφοράς του κρατούμενου απεργού πείνας στον Κορυδαλλό. 

Υπενθυμίζεται, ότι την Πέμπτη το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας απέρριψε ομόφωνα το αίτημα περί διακοπής εκτέλεσης της ποινής του Δημήτρη Κουφοντίνα. 

Ο ίδιος ο κρατούμενος μετά την απόφαση διαμήνυσε μέσα από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου: «Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει για 56 ημέρες την απεργία πείνας με τον γιατρό Αναπληρωτή Διευθυντή της ΜΕΘ Εντατικολόγο Χρήστος Γεωργιάδη, να επισημαίνει πως οι ζωτικές του λειτουργίες βρίσκονται σε οριακό σημείο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά