Logo

Κάθειρξη 8 ετών στους τρεις ανήλικους για την άγρια δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα



 
 

Το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων έκρινε τη Μ. Τρίτη ομόφωνα ένοχους τους τρεις έφηβους για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που διαπράχθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2020 στην Αγία Βαρβάρα, με θύμα μία 50χρονη γυναίκα. 

Ως ηθική αυτουργός του εγκλήματος καταδικάστηκε η 15χρονη κόρη του θύματος, ενώ οι δύο 17χρονοι φίλοι της καταδικάστηκαν ως φυσικοί αυτουργοί του άγριου φονικού

Το δικαστήριο, που διεξήγαγε την ακροαματική διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών,  επέβαλε στους τρεις κατηγορούμενους κάθειρξη  8 ετών, χωρίς να τους αναγνωρίσει κάποιο ελαφρυντικό. .

Υπενθυμίζεται, ότι η 50χρονη βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε μέσα σε μία λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχθεί περισσότερες από 70 μαχαιριές 

Θυμίζουμε πως η 50χρονη γυναίκα τον περασμένο Νοέμβριο βρέθηκε άγρια δολοφονημένη με περισσότερες από 70 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την 15χρονη κόρη της στην Αγία Βαρβάρα.

«Το δικαστήριο επέβαλε τη μεγαλύτερη προβλεπόμενη ποινή παρακολούθησης από κατάστημα κράτησης ανηλίκων με τη συνδρομή να παρακολουθούν οι ανήλικοι ειδικό ψυχολόγο. Θεωρώ ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει συμβεί», δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας,  συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των κατηγορουμένων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-4-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά