Logo

Ύποπτος για απόπειρα βιασμού ο 22χρονος επιδειξίας της Νέας Σμύρνης



 
 

Ως ύποπτος για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού καλείται να δώσει εξηγήσεις (ανωμοτί κατάθεση) ο 22χρονος επιδειξίας που συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη μετά από περιστατικό προσβολής της γενετήσειας αξιοπρέπειας. 

Η υπόθεση αφορά καταγγελία που έχει υποβληθεί σε βάρος του από συνομίλική του η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε από αυτόν σεξουαλική επίθεση στις 5 Αυγούστου 2020.

Όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, λίγο μετά τα  μεσάνυχτα της 6ης Αυγούστου 2020 και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στον Νέο Κόσμο διαπίστωσε ότι την ακολουθεί ο 22χρονος ο οποίος την πρόλαβε στην πόρτα της πολυκατοικίας της και της επιτέθηκε αρπάζοντάς την από τον λαιμό και πιάνοντας τα οπίσθια της.

Η 22χρονη ισχυρίζεται ότι της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο του κτηρίου και ότι κατάφερε να γλυτώσει μετά από πάλη που έγινε μεταξύ τους. Για το περιστατικό είχε κάνει αμέσως καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως όπου σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγνώστου δράστη.

Ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, που διερευνά καταγγελίες που εκκρεμούν σε βάρος του 22χρονου και αφορούν κυρίως πράξεις πλημμεληματικού χαρακτήρα για την υπόθεση της επίθεσης στο Νέο Κόσμο διέταξε τη διενέργεια ξεχωριστής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας οι αστυνομικές αρχές 

Για την υπόθεση αυτή, για την οποία ο Εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διέταξε την διενέργεια χωριστής έρευνας, ανεξάρτητης δηλαδή από τις καταγγελίες για λιγότερο σοβαρές ποινικά πράξεις που αφορούν πλημμελήματα, ο 22χρονος καλείται να καταθέσει στις αστυνομικές Αρχές με την ιδιότητα του υπόπτου για τη διάπραξη του αδικήματος της απόπειρας βιασμού. 

Μετά τις εξηγήσεις του 22χρονου και αφού ολοκληρωθεί η έρευνα και για άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις, ο Εισαγγελέας θα κρίνει αν θα ασκήσει ή όχι σε βάρος του ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός αναμένεται να δικαστεί την Παρασκευή στο  Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας  κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσια αξιοπρέπειας κατά συρροή. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά