Logo

Πέτρος Φιλιππίδης: Είμαι θύμα αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας από πρόσωπα με ευτελή κίνητρα [βίντεο]



 
 

Την οδό της πλήρους άρνησης και της αντίκρουσης των κατηγοριών που του έχουν αποδοθεί έχει επιλέξει ο Πέτρος Φιλιππίδης. 

Ο δημοφιλής ηθοποιός - σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που άσκησε σε βάρος του ο εισαγγελέας, Κώστας Σπυρόπουλος, ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι είναι θύμα μιας «αδυσώπητης και λυσσώδους συκοφαντίας, από πρόσωπα που δυστυχώς έχουν ευτελή κίνητρα να ακουστούν τα ονόματα τους στην δημοσιότητα ή/και στο θεατρικό γίγνεσθαι». 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ειδικότερα, στο πολυσέλιδο υπόμνημα, που κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του στις εισαγγελικές αρχές όταν κλήθηκε με την ιδιότητα του υπόπτου, χαρακτηρίζει τις εις βάρος του καταγγελίες «απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες». Υποστηρίζει δε πως «ουδέποτε προέβη σε ουδεμία πράξη η οποία να συνιστά κάποιο εκ των ανωτέρω αναφερόμενων αδικημάτων…Εκφράζω το βαθύτατο σεβασμό μου στην γυναίκα και την γενετήσια ελευθερία…»

Αναλυτικότερα, στο υπόμνημα παροχής εξηγήσεων που αποκαλύπτει η Realnews, απαντά σε όλες τι καταγγελίες που έχουν υποβληθεί σε βάρος του, ακόμα και σε αυτές που το καταγγελλόμενο αδίκημα έχει υποπέσει σε παραγραφή, όπως στις περιπτώσεις των γνωστών ηθοποιών Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη. Μάλιστα, εμμέσως πλην σαφώς, εγκαλεί τον εισαγγελικό λειτουργό πως τις συμπεριέλαβε, αν και ποινικά μη αξιόλογες, στη δικογραφία, ως «ενισχυτή» για να επιβαρυνθεί η θέση του.

«Είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική»

Αναφορικά με τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετωπίζει, αυτή του βιασμού φερομένου ως τελεσθέντος το  2008, ισχυρίζεται ότι  η καταγγέλλουσα, κόρη ηθοποιού που συνεργαζόταν και την οποία χάρη της μητέρας της βοήθησε να μπει στη δραματική σχολή «είχε εμμονή μαζί μου και ήταν πάντα άκρως διαχυτική» χωρίς ποτέ ο ίδιος, όπως ισχυρίζεται,  να έχει προσπαθήσει να την προσεγγίσει ερωτικά.

Σχετικά με όσα υποστηρίζουν σε βάρος του  επώνυμα γνωστές ηθοποιοί όπως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη (πράξεις για τις οποίες δεν διώκεται λόγω παραγραφής), ισχυρίζεται πως και σε αυτές τις περιπτώσεις το κίνητρο ήταν η εκδίκηση.

Για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της και ότι ουδέποτε έγινε κάτι χωρίς τη θέλησή της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-5-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά