Logo

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η προανακριτική απολογία και το παρασκήνιο πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν [βίντεο]



 
 

Τα όσα αποκαλύπτονται για τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολάιν στα Γλυκά Νερά και για την έρευνα για την εξιχνίαση του εγκλήματος που έδειξε ως δράστη τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο προκαλούν σοκ στον πανελλήνιο. 

Η πρωτοφανής για τα ελληνικά αστυνομικά και ποινικά χρονικά υπόθεση - κυρίως για τη σκηνοθεσία από τον κατηγορούμενο μιας ληστείας στο πλαίσιο της οποίας δήθεν έγινε το φονικό - εξακολουθεί να προκαλεί δυσάρεστες εκπλήξεις ώρα με την ώρα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως. 

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που μεταδόθηκε εκτάκτως την Παρασκευή αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της πολύκροτης υπόθεσης  και τις συνομιλίες του καθ' ομολογία δολοφόνου με την δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη που συγκλονίζουν υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων 

 Την ίδια ώρα τα στοιχεία που αναδεικνύονται από τη δικογραφία και την προανακριτική απολογία στους αστυνομικούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που βρίσκονται στα χέρια του ανακριτή, συνθέτουν το πάζλ ενός ψυχολογικού θρίλερ που εξελίσσονταν μέσα από την ολέθρια  σχέση του ζευγαριού και το οποίο κατέληξε σε μία δολοφονία. 

Φως στο.... τούνελ του παρασκηνίου

Το anikolouli.gr,  αναφέρει για την εκπομπή που προβλήθηκε την Παρασκευή τα εξής:

Όλο το παρασκήνιο της πολύκροτης αυτής υπόθεσης και οι συνομιλίες του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου με την Αγγελική Νικολούλη τον τελευταίο μήνα, ήρθαν στο φως και καθήλωσαν τους τηλεθεατές.

Η δημοσιογράφος διατηρούσε άμεση επαφή με τον πιλότο όλες αυτές τις τριάντα επτά ημέρες από τη δολοφονία, έως την ομολογία του. Φαίνεται πως φοβόταν μήπως εκτεθεί και απέφευγε να συναντηθεί με την Αγγελική, που του ζητούσε επίμονα να μιλήσουν από κοντά για την Καρολάιν και τα όσα συνέβησαν στη μεζονέτα που έμεναν με το μικρό κοριτσάκι τους.

Το σατανικό του σχέδιο να σκηνοθετήσει τη ληστεία μετά τη δολοφονία, φαίνεται πως το αντέγραψε από την επίθεση στο σπίτι του συναδέλφου και εκπαιδευτή του στα Μέγαρα. Το «Τούνελ» έφερε πρώτο στο φως τη ληστεία – «καρμπόν» και εκείνος έσπευσε να το υποστηρίξει, κάνοντας λόγο για την ίδια συμμορία.

Το ρεσιτάλ υποκρισίας και το θέατρο συνεχίστηκε μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 11 Μαΐου.

Η δολοφονία, που πάγωσε την κοινή γνώμη και απασχόλησε τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, εξιχνιάστηκε την ημέρα του μνημόσυνου της αδικοχαμένης μητέρας.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έσπευσε στην Αλόννησο, όπου τελούνταν το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τη δολοφονία της Καρολάιν. Όταν ο Μπάμπης είδε τους αστυνομικούς, κατάλαβε πως το σχέδιό του είχε αποτύχει και πλέον είχαν όλα τελειώσει.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας κατάφεραν λίγες ώρες αργότερα να αποσπάσουν την ομολογία του, με τα στοιχεία που συνέλλεξαν και του παρουσίασαν.

Στην εκπομπή είχαν φτάσει πληροφορίες για τα όσα η ίδια η Καρολάιν είχε εκμυστηρευτεί στο φιλικό της περιβάλλον. Φαινόταν να περνά δύσκολα το τελευταίο διάστημα και να σκέφτεται το χωρισμό. Οι καβγάδες τους ήταν συχνοί και άφηνε να εννοηθεί ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους.

Το τηλεφώνημα που έγινε κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, επιβεβαίωσε τις υποψίες… Το άτομο που μίλησε με την Αγγελική, έδωσε με λεπτομέρειες το τι συνέβαινε τον τελευταίο καιρό που είχε πληγώσει την άτυχη κοπέλα…

Εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook πριν από χρόνια η Καρολάιν για τον μεγάλο της έρωτα, που πετούσε στα σύννεφα… Συγκεκριμένα έγραφε:

«Είσαι το μόνο λουλούδι που θα έκοβα και ας μάτωνε όλο μου το χέρι από τα αγκάθια.»

Οι συνομιλίες του πιλότου με την Αγγελική…

Ο πιλότος υποδυόταν το θύμα σ’ ένα καλοστημένο ρόλο που έπαιζε, μιλώντας με την Αγγελική. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη.»

Όταν η Αγγελική επέμενε να τον συναντήσει, εκείνος έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες. Ακόμη και τη μέρα που είχαν κανονίσει να τα πουν.

«Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά.»

Στο άκουσμα της κάμερας, που θα είχε μαζί της η Αγγελική, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί.

«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.

«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι η γυναίκα μου απευθύνθηκε σ’ εκείνον και ανέφερε υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»

«Τέτοια σκηνοθεσία;»

Μετά την ομολογία του πιλότου που «πάγωσε» το πανελλήνιο, ο εκπαιδευτής του μίλησε στο «Τούνελ» για το ενδεχόμενο να «εμπνεύστηκε» τη ληστεία από αυτή που έγινε σε βάρος του.

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή, το 2018 ο εκπαιδευτής του Μπάμπη και η γυναίκα του, έπεσαν θύματα τριών αδίστακτων κακοποιών μέσα στο σπίτι τους. Η ληστεία ήταν «καρμπόν» με αυτή που περιέγραφε ο πιλότος.

«Την ήξερε την ιστορία», λέει ο εκπαιδευτής και συμπληρώνει:

«Τέτοια σκηνοθεσία; Τι να πω;»

Τα τελευταία χρόνια τον έβλεπε μόνο για καφέ, αλλά όλοι στην εταιρία τον είχαν σαν παιδί τους.

«Έκλεισε η εταιρία για να τον πάνε στην κηδεία. Και στο μνημόσυνο τον μετέφερε πάλι η εταιρία στην Αλόννησο », κατέληξε.

«Οδηγούσε και έπεσε αφηρημένος στο αυτοκίνητο της εγγονής μου…»

Σύμφωνα με γείτονα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, που μίλησε στο «Τούνελ», ο καθ’ ομολογίαν δράστης περίπου ένα μήνα πριν από τη δολοφονία, τράκαρε το αυτοκίνητο της εγγονής του επειδή αφαιρέθηκε μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο.

Ένας άλλος μάρτυρας και γείτονας της άτυχης Καρολάιν, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, είπε πως το πρωινό που αποκαλύφθηκε το έγκλημα, ο πιλότος καθόταν στο πεζοδρόμιο και έκλαιγε κρατώντας το μωρό του.

Ο αγωνιώδης θάνατος της Καρολάιν και το αιχμηρό αντικείμενο: Τι κατέθεσε η ιατροδικαστής

Τα ευρήματα των αστυνομικών ση σκηνή του εγκλήματος, δηλαδή στο σπίτι στα Γλυκά Νερά που διέμεναν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολάιν Κράουτς μαζί με το 11 μηνών βρέφος τους αναφέρονται λεπτομερώς στο διαβιβαστικό της αστυνομίας που περιλαμβάνεται στην δικογραφία. 

Στο διαβιβαστικό περιλαμβάνεται και η ιατροδικαστική έκθεση στην οποία αναφέρεται ότι η Καρολάιν είχε έναν «αγωνιώδη» και όχι έναν ακαριαίο θάνατο.

«... Βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στο λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα με το μωρό της να κοιμάται ακουμπισμένο στην πλάτη της...», επισημαίνεται  στην ιατροδικαστική έκθεση.

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ότι ο θάνατος της άτυχης κοπέλας επήλθε από ασφυξία, έπειτα από φραγή των αεροφόρων οδών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η κοπέλα δεν μπορούσε να αναπνεύσει για περίπου 6 λεπτά. Ο θάνατος της Κάρολαϊν ήταν αγωνιώδης και όχι ακαριαίος, πράγμα που σημαίνει ότι για πάρα πολλή ώρα ο δολοφόνος την έπνιγε.

Στο πρόσωπο της κοπέλας υπάρχει παραποίηση, υπάρχουν αιμορραγίες στα μάτια, μώλωπες και κακώσεις σε χείλη και γλώσσα, καθώς επίσης και κάκωση στον τράχηλο που σημαίνει ότι ίσως ο συζυγοκτόνος χρησιμοποίησε και αιχμηρό αντικείμενο προκειμένου να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με  τον ΣΚΑΪ η ιατροδικαστής καταθέτοντας αναφέρει ότι ο θάνατος της 20χρονης επήλθε στο διάστημα από τις 4:05 έως τις 4:11 οπότε και καταγράφηκε απότομη αύξηση των καρδιακών παλμών.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 3:58 οι καρδιακοί παλμοί της Καρολάιν δηλώνουν ένα άτομο που κοιμάται. Στην κατάθεση της η ιατροδικαστής αναφέρει ότι όταν βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και είδε το ρολόι που φορούσε το θύμα το πήρε ώστε να προστατευθεί και να μεταφερθεί για αξιολόγηση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Η ιατροδικαστής, αναλυτικότερα, καταθέτει: «Από τα δεδομένα λοιπόν που έχουν καταγραφεί στο smartwatch και μου εκθέτετε εκτιμώ τα ακόλουθα: Η καρδιακή συχνότητα ενός ατόμου εν ηρεμία ή σε φυσική δραστηριότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ηλικία, την κατάσταση της καρδιάς ή αν το άτομο βρίσκεται σε κατάσταση σωματικού ή ψυχικού στρες. Από τις τιμές που μου αναφέρεται θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνου.

Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3:58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 λεπτό. Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες.

Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα από τις 4:05 έως τις 4:11.

Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος».

Η μάρτυρας αναφερόμενη στην εξέταση που έκανε στον 33χρονο συζυγοκτόνο οκτώ ώρες μετά την κλήση της αστυνομίας για την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι στα Γλυκά Νερά αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο άνδρας δεν έφερε ούτε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ούτε εμφάνιζε ασφυκτικά. Η ιατροδικαστής τονίζει πως αποκλείεται «ο άντρας που εξέτασα, ηλικίας 33 ετών, πιλότος στο επάγγελμα και χωρίς κρανίοεγκεφαλικές κακώσεις, να έχει παραμείνει επί 2 ώρες σε κατάσταση αναισθησίας».

Οι αναζητήσεις της Καρολάιν λίγο πριν το τέλος...

Το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας η 20χρονη Κάρολάιν φαίνεται πως  έκανε τρεις αναζητήσεις για σπίτι από το κινητό της τηλέφωνο:

«Από το κινητό του θύματος βρέθηκαν τρεις αναζητήσεις στη πλατφόρμα booking. Οι αναζητήσεις αυτές είναι μεταξύ 00:37 και 00:38», αναφέρεται στη δικογραφία, στοιχείο που συνάδει με τα γραφόμενα στο ημερολόγιο του θύματος, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι:: «Τσακωθήκαμε με το Μπάμπη ξανά. Σκέφτομαι να φύγω....».

Η μητέρα της Κάρολάιν με την κατάθεσή της που περιλαμβάνεται στη δικογραφία  δείχνει να μην γνώριζε τα  τα προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στο ζευγάρι. Απλά η γυναίκα αναφέρεται στο  διάστημα που το ζευγάρι είχε απευθυνθεί σε ειδικό για να διαχειριστεί τόσο την αποβολή όσο και τη νέα εγκυμοσύνη που εξελισσόταν με επιπλοκές.

Σε  κελί της ΓΑΔΑ μόνος με επιπλέον αστυνομική φύλαξη  ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος  την Τρίτη αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την αποτρόπαα πράξη του.

Όπως λένε πληροφορίες του zougla.gr, κρατείται μόνος σε κελί της ΓΑΔΑ, έχοντας επιπλέον αστυνομική φύλαξη για την επιτήρησή του ενώ στον ίδιο όροφο βρίσκονται επί 24ωρου βάσεως ψυχολόγοι σε περίπτωση που θέλει να μιλήσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατάλαβε  ότι τελείωσε η ελευθερία του όταν είδε αστυνομικούς να τον πλησιάζουν και πάλι στο μνημόσυνο της Καρολάιν, λέγοντάς του ότι πρέπει να τους ακολουθήσει αμέσως δήθεν για να αναγνωρίσει έναν ύποπτο.

Κατά την μεταφορά του στη ΓΑΔΑ για εξηγήσεις, ο ίδιος αφηγήθηκε στους αστυνομικούς πως ήταν η σχέση του με την Καρολάιν από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι το ... τέλος της.

Προανακριτική απολογία: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα»

Στην προανακριτική του απολογία ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναφέρει τα εξής:

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τον έρωτα μου για αυτήν την κοπέλα (...)  Για μένα η Λυδία μετά κι από αυτές τις περιπέτειες της υγείας της, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Το να σας πω ότι είναι τα πάντα για μένα, νομίζω είναι πολύ λίγο. Όταν χάσαμε το πρώτο παιδάκι, η συμπεριφορά της Καρολάιν άρχισε να αλλάζει. Εκεί που ήταν όλα καλά μεταξύ μας, μπορεί για την οποιαδήποτε σημαντική ή ασήμαντη αφορμή να γινόταν επιθετική απέναντι μου. Η Καρολάιν είχε το εξής χαρακτηριστικό. Μπορεί να ήμασταν όλη την εβδομάδα μια χαρά και από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να γύρναγε ένας διακόπτης και να γινόταν επιθετική απέναντι μου ή απέναντι σε οποιοδήποτε την είχε πειράξει εκείνη τη στιγμή. Μετά από μία ώρα που θα της περνούσαν τα νεύρα, ήταν όλα μια χαρά. Εγώ προσπαθούσα να διαχειριστώ αυτές τις εξάρσεις της. Της πρότεινα να πάμε σε μία ψυχολόγο, εκείνη συμφώνησε και έτσι Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε στην κυρία Μυλωνοπούλου για συνεδρίες

Ενώ ήμουν με τη Λυδία και έπαιζα μαζί της στον καναπέ, πήγε να πέσει από τον καναπέ και τότε έκανα μία κίνηση να την αρπάξω για να μην πέσει. Η αλήθεια είναι ότι η κίνησή μου αυτή ήταν λίγο άγαρμπη και η Λυδία φοβήθηκε και άρχισε να κλαίει. Η Καρολάιν ήρθε προς το μέρος μας και ξεκίνησε να μου φωνάζει. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου είπε εκείνη τη στιγμή, φεύγοντας όμως από το καθιστικό για να ανέβει στην κρεβατοκάμαρα θυμάμαι ότι μου είπε: "δεν πάτε να ψοφήσετε και οι δύο". Φυσικά και δεν έδωσα καμία σημασία, γιατί ήξερα ότι δεν ήταν ο εαυτός της και ότι το είπε πάνω στα νεύρα της. Την τελευταία φορά που ανέβηκα με τη μικρή στην αγκαλιά μου η Καρολάιν προσπαθούσε να κοιμηθεί. Πήγα λοιπόν και έβαλα την μικρή δίπλα της για να κοιμηθούμε όλοι μαζί. Άφησα τη Λυδία, η Καρολάιν άνοιξε τα μάτια της άρχισε να μου φωνάζει επειδή της έφερα τη μικρή και δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Η μικρή ξύπνησε. Τότε η Καρολάιν πάνω στα νεύρα της έπιασε το μωρό με τα δυο της χέρια και το πέταξε με δύναμη μέσα στο λίκνο. Λέγοντας κάτι του στυλ σου είπα ότι δεν τη θέλω εδώ. Πήρα αγκαλιά το μωρό και είπα στην Καρολάιν "είσαι με τα καλά σου;" Χτυπάς τη μικρή και αυτή μου απάντησε κάτι του στυλ "ό,τι γουστάρω θα κάνω, ό,τι θέλω θα κάνω". Πήρε τη μικρή κάτω και κοιμήθηκε στον καναπέ. Το σκεφτόμουν και έλεγα από μέσα μου αν το έκανε αυτό τώρα που είμαι και εγώ μπροστά, αν λείπω, τι θα της κάνει, θα τη σκοτώσει;

Αυτό δεν μπορούσε να μου φύγει από το μυαλό. Ανέβηκα ακόμη μία φορά στην κρεβατοκάμαρα για να κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε: "Όχι μην φέρεις τη μικρή δεν σας θέλω". Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο. Κατέβηκα αμέσως στο σαλόνι να δω αν η μικρή ήταν καλά, είδα ότι κοιμόταν και ανέβηκα πάλι στην κρεβατοκάμαρα. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. Έβαλα τα κλάματα και αμέσως σκέφτηκα τη Λυδία που θα μεγαλώσει χωρίς τους γονείς της. Τότε λοιπόν σκέφτηκα να κάνω μία τελευταία προσπάθεια μήπως μεγαλώσει τουλάχιστον με τον πατέρα της. Σκέφτηκα να εξαφανίσω το σώμα της, αλλά κάτι τέτοιο μου ήταν αδύνατον να κάνω. Μόνο που την κοίταζα, έκλαιγα. Το επόμενο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πω ότι κάποιος άλλος το έκανε. Θα έλεγα στην Αστυνομία ότι μπήκαν ληστές μέσα στο σπίτι. Βρισκόμουν σε πανικό. Δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα ότι για να φανεί πιο αληθοφανές και να πιστέψουν ότι μπήκαν αδίστακτοι ληστές, θα έπρεπε να κάνω κακό στον σκύλο. Κανένας δεν θα πίστευε ότι εγώ θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί. Με πόνο καρδιάς κρέμασα το λουρί του σκύλου στα κάγκελα της σκάλας. Δεν θυμάμαι τη χρονολογική σειρά

Ξεκίνησα να δένω την ταινία στα χέρια και στο στόμα μου. Στη συνέχεια με τον σπάγκο έδωσα τα πόδια μου, τα χέρια μου μαζί με τα πόδια μου και όλο αυτό το έδεσα στις τάβλες του κρεβατιού. Πριν δεθώ, πήρα τη μικρή από τον καναπέ που κοιμόταν και την έβαλα στο κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας, δίπλα στην Καρολάιν. Η μικρή κοιμόταν».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-6-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά