Logo

Στη φυλακή ο αστυνομικός και ο πατέρας που κατηγορούνται για την κακοποίηση της 19χρονης στην Ηλιούπολη [βίντεο+φωτο]



 
 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη της 16ης Τακτικής Ανακρίτριας και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης από την Ηλιούπολη, η οποία κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευσή της.

Σύμφωνα με πλροφορίες, στις καταθέσεις της η 19χρονη αποκάλυψε, ότι ο πατέρας της την βίασε από την ηλικία των 11-17 ετών πάνω από 30 φορές όταν από το σπίτι απουσίαζαν η μητέρα της και ο αδελφός της.

Ο πατέρας της επιχείρησε να τη διώξει από το σπίτι κι αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να μείνει με τον αστυνομικό. Λίγες εβδομάδες μετά την συγκατοίκησή τους(τον τελευταίο 1,5 μήνα) εκείνος της ζήτησε πιεστικά  να εργαστεί με τη μητέρα ενός φίλου του που είχε οίκους ανοχής στην Αθήνα και site μέσω του οποίου κλείνονταν ραντεβού. Αυτό ουσιαστικά, όπως αναφέρει, το διαχειρίζονταν ο επίορκος αστυνομικός και ο φίλος του χωρίς να φαίνονται.

«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Δ. να εργαστώ μαζί τους, εγώ αρχικά το αρνήθηκα όμως αυτός με απείλησε ότι θα με σκοτώσει και ότι θα κάνει κακό στην οικογένεια μου και έτσι εξαναγκάστηκα να δουλέψω μαζί τους. Μετά από αυτό ο Δημήτρης μου είπε ότι θα πηγαίνω σε ραντεβού με διάφορα άτομα με τα οποία θα ερχόμαστε σε συνουσία και από τα χρήματα που θα δίνουν ως αντάλλαγμα, τα οποία ήταν συνήθως 160 ευρώ, εγώ θα παίρνω τα 80» φέρεται να είπε η παθούσα.

Πρόσθεσε ακόμη ότι πήγαινε σε τρία με τέσσερα ραντεβού σχεδόν σε καθημερινή βάση» και πως ο αστυνομικός έφτιαξε και σχετικό προφίλ της στο διαδίκτυο.Συμπλήρωσε ότι δεν ήθελε να κάνει αυτή τη δουλειά αλλά ο αστυνομικός την βίαζε, την απειλούσε και τη χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές.

Αρνήθηκαν τις κατηγορίες

Ο 39χρονος αστυνομικός στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι είχε ερωτική σχέση μαζί της και ότι η παθούσα ψεύδεται.

Τέλος ο πατέρας της υποστήριξε ότι τον κατηγορεί άδικα για τους βιασμούς επειδή ήταν αυστηρός μαζί της και της ζητούσε να επιστρέψει νωρίς στο σπίτι.

Συνελήφθη συνεργός του αστυνομικού

Σε ακόμη μια σύλληψη σε σχέση με το φρικιαστικό έγκλημα της Ηλιούπολης προέβη η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «πρόκειται για ημεδαπό ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Επιπλέον, στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας ημεδαπός ιδιώτης, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως και κατηγορείται ομοίως για εμπορία ανθρώπων».

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-7-2021 από directNEWS.gr

 

 


Τελευταία Δικαστικά