Logo

Εφιάλτης για 19χρονη στην Ηλιούπολη: Στο σπίτι - κολαστήριο βρισκόταν και η 9χρονη κόρη του αστυνομικού;



 
 

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση του 39χρονου αστυνομικού που έχει κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης μιας 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλες γυναίκες αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταγγείλουν τον αστυνομικό, ο οποίος δεν αποκλείται να είχε συνεργούς συναδέλφους του, όπως υποστηρίζει η συνήγορος της 19χρονης,Αντωνία Λεγάκη.

Την ίδια ώρα ένα δεύτερο δικαστικό μέτωπο ανοίγει για τον κατηγορούμενο αστυνομικό το οποίο κινείται από την σύζυγό του και αφορά το ζήτημα της επιμέλειας της 9χρονης κόρης τους. 

Αίτημα από τη σύζυγο του αστυνομικού προς την Εισαγγελία Ανηλίκων για έρευνα

Στη δήλωσή της η συνήγορος της συζύγου του αστυνομικού υποστηρίζει ότι η  μητέρα "της ανήλικης κόρης του αστυνομικού, ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της στο παρελθόν, ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια".

Αναλυτικότερα, η δήλωση της δικηγόρου αναφέρει τα εξής: 

"Στην "σκοτεινή” υπόθεση της σύλληψης του αστυνομικού υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν βγει ακόμα στην δημοσιότητα για λόγους ευνόητους και αντιληπτούς και θα αποδοθούν αποκλειστικά στις Αρχές για την απονομή της δικαιοσύνης την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ισχυρίστηκε όπως πληροφορηθήκαμε ότι δήθεν η μητέρα του παιδιού το έχει εγκαταλείψει, ενώ η αλήθεια είναι ότι με εκβιασμούς, τρομοκρατία και απειλές ενωμένες με άμεσο κίνδυνο ζωής, εξαναγκάστηκε να του δώσει την επιμέλεια.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού ήταν το πρωταρχικό του θύμα, την οποία απειλούσε και είχε βιαιοπραγήσει στο παρελθόν ώστε να την απομακρύνει από το ανήλικο τέκνο της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια. Η μητέρα ουδέποτε τόλμησε να διεκδικήσει την επιμέλεια έως σήμερα καθόσον ήταν υπό καθεστώς απειλών και τρόμου. Ήξερε ότι ο αστυνομικός μπορεί να υλοποιήσει τις απειλές του..

Την επικοινωνία με το ανήλικο τέκνο είχε άτυπα ως σήμερα όποτε επιθυμούσε ο αστυνομικός -πατέρας, ώστε να αποκρύπτει το τι συνέβαινε εντός της οικίας που ζούσε το ανήλικο τέκνο, ενώ εκείνη παρακαλούσε για λίγη επικοινωνία ακόμα με το παιδί της.

Σήμερα με αφορμή τις καταγγελίες της 19χρονης, "έσπασε” η σιωπή της μητέρας και σήμερα μπορεί χωρίς φόβο να διεκδικήσει την επιμέλεια της ανήλικης θυγατέρας της καθόσον ήδη έχει κατατεθεί αίτημα ασφαλιστικών μέτρων Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ανάθεση της επιμέλειας σε εκείνη καθώς και συμπληρωματικό αίτημα στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, ώστε να διερευνηθεί εάν υπήρξε εμπλοκή του ανήλικης κόρης της, μόλις 9 ετών σε όλες τις κακουργηματικές πράξεις τις οποίες σήμερα κατηγορείται και έχει προφυλακιστεί ο αστυνομικός.

Η μητέρα της ανήλικης κόρης του αστυνομικού είναι ικανή μητέρα και επιθυμεί την προστασία του ανήλικου τέκνου της και της απομάκρυνση του από το τοξικό και άρρωστο περιβάλλον που ζούσε και περιμένει πως και πώς να την πάρει στην αγκαλιά της και να την φροντίσει. Ερώτημα γεννάται που βρισκόταν το ανήλικο τέκνο όλο αυτό το διάστημα που η 19χρονη κοπέλα ζούσε την "κόλαση” στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης καθώς σήμερα σύμφωνα με τις καταθέσεις της γνώριζε την ανήλικη κόρη του αστυνομικού και ταυτίζεται ο κοινός τόπος διαμονής τους το οποίο ήταν το διαμέρισμα στην Ηλιούπολη".

Νέες καταγγελίες σε βάρος του αστυνομικού

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας γυναίκες που καταγγέλλουν τον αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την Τετάρτη, 14 Ιουλίου, η δικηγόρος του 19χρονου θύματος, Αντωνία Λεγάκη, είχε προαναγγείλει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Μάλιστα, η κ. Λεγάκη έκανε λόγο για πληροφορίες ότι συμμετέχουν και άλλοι αστυνομικοί στο κύκλωμα μαστροπείας, επικαλούμενη τις αναφορές των γυναικών. "Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω", ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος.

Η κ. Λεγάκη, επίσης, ανέφερε ότι  ο 39χρονος αστυνομικός δρούσε απροκάλυπτα, επιδεικνύοντας το πρόσωπό του σε βίντεο, χωρίς να δείχνει να φοβάται, μήπως γίνει αντιληπτός από την υπηρεσία του. Αυτό το γεγονός προφανώς δείχνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει.

"Όσο περνούν οι μέρες, βγαίνει στην επιφάνεια ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είχε κανένα φόβο ότι μπορεί να έχει πρόβλημα με την υπηρεσία του. Αυτό σημαίνει ότι ένιωθε ότι η υπηρεσία του τον στηρίζει, ότι δεν κινδυνεύει από κάποιον έλεγχο. Όταν ένας αστυνομικός συμπεριφέρεται ως προαγωγός με το όνομά του, την ιδιότητά του, με αυτό τον τρόπο που βλέπουμε από τα βίντεο μέσα από τα δικά του social media, υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία του, για το γεγονός ότι ένας δικός της υπάλληλος συμπεριφερόταν με αυτό τον τρόπο", σχολίασε η δικηγόρος της 19χρονης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά