Logo

Ηλιούπολη: Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος – Ήταν πρώην της 19χρονης και την εξέδιδε



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του την Παρασκευή ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Αστέριος Τριανταφύλλου, είπε πως ο εντολέας του κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για εμπορία ανθρώπων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Παράλληλα, ο κ. Τριανταφύλλου δήλωσε: «Σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει».

O εν λόγω κατηγορούμενος,  φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της 19χρονης, ο οποίος – σύμφωνα με την κατάθεσή της – την εξέδιδε και εκείνος πριν από 3 χρόνια.

«Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο (σ.σ. ο προφυλακισμένος αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο …., 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο … μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός», έχει καταθέσει η 19χρονη.

Η Ελληνική Αστυνομία, στην ανακοίνωσή της για τον 31χρονο τρίτο κατηγορούμενο στην υπόθεση αναφέρει πως «πρόκειται για ιδιώτη, ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτοφώρου στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ακολούθως, με σχετική διάταξη, παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση».

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-7-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά