Logo

Απόπειρα δολοφονίας Αθανάσιου Τζήλου: Το Νοέμβριο ή δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων



 
 

Για τις 4 Νοεμβρίου 2021 προσδορίστηκε, από την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας,  στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τρικάλων η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά την άγρια επίθεση σε βάρος  του διεθνή διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου. 

Υπενθυμίζεται, ότι το 2018 ο διιατητής Αθανάσιος Τζήλος έπεσε θύμα δολοονικής επίθεσης έξω από το σπίτι του στη Λάρισα. 

Η επίθεση έγινε μετά τον αγώνα Ξανθη – Ολυμπιακός, κατά τον οποίο οι αποφάσεις του κ. Τζήλου προκάλεσαν αντιδράσεις από την ομάδα του Πειραιά. 

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας έχει παραπέμψει δύο άνδρες ως δράστες της επίθεσης προκειμένου να δικαστούν από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για «απόπειρα ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση»

Σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβούλίου κατηγορούμενοι είναι ένας  46χρονος και ένας 28χρονος, κάτοικοι Αθηνών. εκ των οποίων ο πρώτος «είναι σεσημασμένος για σωρεία κλοπών και ένοπλων ληστειών σε βάρος τραπεζών». 

Ο 46χρονος φέρεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό και δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα οπότε στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 28χρονος, ο οποίος αρνείται την κατηγορία. Μάλιστα, ο 26χρονος μήνυσε τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που εξιχνίασαν την υπόθεση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δίκη επρόκειτο να ξεκινήσει νωρίτερα αλλά αναβλήθηκε λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-7-2021 από directNEWS.gr  


Τελευταία Δικαστικά