Logo

Ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού στον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης [φωτο]



 
 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε ποινική δίωξη για δύο απόπειρες βιασμού καθώς και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βάρος του 22χρονου «επιδειξία» από τη Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζεται, ότι η δράση του νεαρού άρχισε να αποκαλύπτεται  μετά τη καταγγελία 25χρονης κοπέλας τον περασμένο Μάιο.

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Τότε ο εισαγγελέας  άσκησε σε βάρος του 22χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παρενόχληση τεσσάρων γυναικών και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές.Πλημμελειοδικείο της Αθήνας. 

Ωστόσο, μετά το βίντεο που δημοσιοποίησε η 25χρονη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο καταγράφεται ο 22χρονος εν ώρα.. δράσης  και άλλες γυναίκες προχώρησαν σε καταγγελίες εις βάρος του νεαρού. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επίμαχες  απόπειρες βιασμού φέρονται  να τελέστηκαν η πρώτη στις 6 Αυγούστου με θύμα μία 22χρονη  στην είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου, επίσης στη Νέα Σμύρνη, με θύμα μία 19χρονη.

Οι δύο κοπέλες προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες ενώπιον των αρχών αμέσως μετά τις επιθέσεις που δέχθηκαν. Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν τότε ήταν κατά αγνώστων δραστών και προσωποποιήθηκαν στη συνέχεια με την εισαγγελική έρευνα που ακολούθησε όταν σημειώθηκε τον Μάιο το συμβάν με την 25χρονη.

Το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, που περιλαμβάνεται στην ποινική δίωξη, αφορά την σεξουαλική επίθεση  σε μία ακόμη κοπέλα, 28 ετών, που σημειώθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας, στις 3 Σεπτεμβρίου 2020 επίσης στη Νέα Σμύρνη.

Ο 22χρονος αρνείται όσα του αποδίδονται

Ο κατηγορούμενος στις έγγραφες εξηγήσεις (ανωμοτί κατάθεση)  που έδωσε με την ιδιότητα του υπόπτου στον εισαγγελέα, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται αμφισβητώντας τα όσα κατέθεσαν τα φερόμενα θύματά του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των εις βάρος τους επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε.

Επιπλέον, επικαλέστηκε και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα , καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-7-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά