Logo

Ηράκλειο: Δύο Γερμανοί τουρίστες στον ανακριτή για βιασμό και απόπειρα βιασμού



 
 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου οδηγήθηκαν τέσσερις νεαροί Γερμανοί τουρίστες που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία δύο αδελφών από την Ολλανδία για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό στον 21χρονο και για απόπειρα βιασμού στον 23χρονο, καθώς σύμφωνα με την διπλή καταγγελία η μία κοπέλα 19 ετών κατήγγειλε ότι ο 21χρονος την βίασε, ενώ η 22χρονη αδελφή της κατήγγειλε ότι ο 23χρονος φίλος του αποπειράθηκε να την βιάσει. 

Σύμφωνα με την καταγγελία στο ίδιο δωμάτιο βρίσκονταν άλλοι δύο φίλοι τους οι οποίοι έμεναν μαζί, αν και δεν συμμετείχαν στον βιασμό. ωστόσο δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν αυτό που τελικά καταγγέλθηκε.

Οι τέσσερις νεαροί αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη θέληση των δύο κοριτσιών, οι οποίες, όπως υποστήριξαν οι ίδιοι τους ακολούθησαν με τη θέλησή τους στο δωμάτιο. 

Οι δύο νεαροί, σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις, οδηγήθηκαν στη συνέχεια στον ανακριτή ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για το πρωί της Πέμπτης προκειμένου να απολογηθούν.

Όπως κατήγγειλαν οι δύο κοπέλες , το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο δωμάτιο των φερόμενων ως δραστών στα Μάλια. 

Τη νύχτα της Κυριακής γνώρισαν σε μπαρ που βρίσκεται στην περιοχή της Χερσονήσου τους δύο κατηγορούμενους και αφού διασκέδασαν δέχθηκαν πρόταση να συνεχίσουν στο δωμάτια των ανδρών. 

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία τους, ο 23χρονος  βίασε τη 19χρονη κοπέλα, ενώ ο 21χρονος αποπειράθηκε να βιάσει την 22χρονη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά