Logo

Στη φυλακή ο 21χρονος για τη δολοφονία στις Σέρρες [βίντεο]



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο δράστης της δολοφονίας του 20χρονου, στην Άνω Καμήλα των Σερρών, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο 21χρονος δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία και θεωρήθηκε έπικίνδυνος για την τέλεση νέων αξιόποινων πράξεων.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του θύματος, ο οποίος περίμενε έξω από τα δικαστήρια και μόλις είδε τον δράστη να βγαίνει, δεν άντεξε και ξέσπασε με οργή. «Το παιδί μου ρε» ήταν η φράση που ξεστόμιζε συνεχώς, ενώ φίλοι του, αλλά και αστυνομικοί, προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.

Οι δύο νεαροί, τα ξημερώματα της Τρίτης είχαν έντονο διαπληκτισμό με αποτέλεσμα ο 21χρονος να τραβήξει μαχαίρι και να μαχαιρώσει στην καρδιά τον 20χρονο.

Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, και αμέσως μετά το έγκλημα τράπηκε σε φυγή, για να εντοπιστεί και να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα από τους αστυνομικούς σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Λιβαδοχώρι.

Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, είχε αναρτήσει σε μέσο κοοινωνικής δικτύωσης εικόνες και βίντεο γράφοντας, μάλιστα, στη λεζάντα μίας φωτογραφίας ότι "κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι". Ταυτόχρονα, "ανέβασε" και βίντεο στο οποίο φαίνεται να κουνά το μαχαίρι και να εστιάζει στο αίμα που υπάρχει πάνω στη λεπίδα ακούγοντας ένα τραγούδι.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-8-2021 από directNEWS.gr

 


Τελευταία Δικαστικά