Logo

Στην ανακρίτρια το μοντέλο που συνελήφθη στη Γλυφάδα με κοκαΐνη - Κρίθηκε προφυλακιστέα [βίντεο+φωτο]



 
 

Στα ανακριτικά γραφεία των δικαστηρίων της Ευελπίδων προσήχθη λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, προκειμένου να απολογηθεί, το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα, που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στη Γλυφάδα.

Για «στημένη» υπόθεση από «εχθρική πλευρά» κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προσθέτοντας  πως η 31 ετών μητέρα και εντολέας του  είναι αθώα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρει ότι: «Δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η συγκεκριμένη εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και γι' αυτό τον λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν, ότι θα καταστραφεί η ζωή της, ότι θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια. Δηλώνουμε, λοιπόν, ότι θα αποδειχθεί από τη διαδικασία ότι είναι αθώα και θα γίνουν και συγκεκριμένες πραγματογνωμοσύνες αν το αυτοκίνητο έχει διαρρηχθεί ή όχι».

Οδηγήθηκε στη φυλακή

Μετά το πέρας της απολογίας της, η κατηγορούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, ενώ η ίδια επέμεινε ότι τα ναρωτικά τα έβαλε στο αυτοκίνητό της άλλο άτομο εν αγνοία της.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας της κατηγορουμένης προκειμένου να συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και μάρτυρες υπεράσπισής της.

«Η κόρη μου είναι αθώα, ο αλήτης που της την έστησε, την κλείνει  μέσα, με ένα παιδί. Να το βρει από το Θεό», φώναζε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-8-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά