Logo

Έγκλημα στην Ίο: Ελεύθερος με όρους ο νεαρός Ιρλανδός που σκότωσε τον 22χρονο φίλο του πάνω σε καβγά



 
 

Ένας 20χρονος τουρίστας από την Ιρλανδία συνελήφθη στην Ίο, καθώς φέρεται να σκότωσε στις 30 Αυγούστου τον 22χρονο ομοεθνή και φίλο του μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους. 

Όπως μεταδίδει το cyclades24 ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, διαπληκτίστηκε με το θύμα.

Ο 20χρονος χτύπησε με τα χέρια του τον 22χρονο, ο οποίος έπεσε στο οδόστρωμα.

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου  και κατέληξε.

Οι δύο Ιρλανδοί ήταν στην ίδια παρέα στην Ίο

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα,.

Άγνωστοι ι παραμένουν οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά, καθώς οι δύο Ιρλανδοί ήταν στην ίδια παρέα.

Ο 20χρονος συλληφθείς, σε βάρος του οποίου  σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία,  οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου. 

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Σε άμυνα

Μετά την απολογία του ο 20χρονος Ιρλανδός αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε εγγύηση 8.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβάλλει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου καθώς και εμφάνιση κάθε μήνα στην Ελληνική Πρεσβεία του Δουβλίνου.

Ο 20χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του ,τον ποινικολόγο Αλέξη Αναγνωστάκη και τον Δικηγόρο Νάξου Βασίλειο Βρούτση ενώπιον του ανακριτή Νάξου αρνήθηκε την κατηγορία όπως του αποδίδεται και υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Η Ιατροδικαστική Έκθεση Πειραιά «έδειξε» ότι ο 22χρονος Ιρλανδός θανών, φέρει τραύμα στον δεξιό κρόταφο. Μεταξύ της κόγχης του δεξιού ματιού και του δεξιού αυτιού. Αυτό το τραύμα, προκλήθηκε από πέσιμο του παθόντα στο έδαφος, με την δεξιά πλευρά της κεφαλής.

Επίσης, φέρει μια μελανιά, στην αριστερή πλευρά του προσώπου. Το τραύμα στον κρόταφο από το πέσιμο, προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία. Και στην συνέχεια τον θάνατο. Σε κανένα άλλο σημείο του σώματος ο παθών, δεν έφερε καμία κάκωση. (Π.χ. εκχύμωση, εκδορά κλπ).

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά