Logo

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις αποφυλάκισης των Νίκου Μίχου και Παναγιώτη Ηλιόπουλου



 
 

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε τις αιτήσεις αποφυλάκισης που είχαν υποβάλει οι καταδικασμένοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Νίκος Μίχος.

Η απόφαση του Δικαστηρίου πάρθηκε με πλειοψηφία 3-2, ενώ ο εισαγγελέας Γιώργος Καντζίδης στην αγόρευσή του είχε προτείνει να γίνουν δεκτές λέγοντας ότι ο Νίκος Μίχος πάσχει από σοβαρή ασθένεια, ενώ ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος έχει πάψει εδώ και καιρό να ασολείται με την πολιτική.

Αντίθετα το Δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη ο οποίος είχε συλλήφθει τον περασμένο Ιούλιο, επειδή παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση.

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών του επέβαλε τώρα τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Τέλος, με αίτημα του συνηγόρου του, αναβλήθηκε για τις 6 Οκτωβρίου εκδίκαση της αίτησης αποφυλάκισης πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, η οποία είχε προσδιοριστεί για να εξεταστεί σήμερα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 6-9-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά