Logo

Εικονικός εμβολιασμός στο ΙΚΑ Λ. Αλεξάνδρας: Αναβλήθηκε αορίστως η δίκη



 
 

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ανέβαλε επ' αόριστον τη δίκη των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση του ΙΚΑ της Λ. Αλεξάνδρας. 

Το δικαστήριο  προχώρησε στην αναβολή κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης της 75χρονης πλαστικής χειρούργου, Δημήτρη Κορμπάκη καθώς η εντολέας του δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο επικαλούμενη λόγους υγείας. 

Όπως δήλωσε η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της επιθυμεί να παραστεί στην ακροαματική διαδικασία καθώς έχει να εισφέρει σημαντικά στοιχεία και γι’  αυτό ζήτησε την αναβολή της δίκης.

Οι άλλες δύο κατηγορούμενες, η νοσηλεύτρια και η γραμματέας της, ήταν παρούσες στη δικαστική αίθουσα. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργια στην πράξη και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι  αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και μάλιστα επ’ αυτοφώρω της 75χρονης πλαστικού χειρουργού που, μαζί με τη γραμματέα της μετέβησαν στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας και σε συνεννόηση με μια νοσοκόμα προχώρησαν σε εικονικό εμβολιασμό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά