Logo

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Προμελετημένο το έγκλημα; - Στην κάρτα μνήμης η λύση του γρίφου



 
 

Ανοιχτή παραμένει η ανακρίση για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμεναν στα Γλυκά Νερά.

Οι ανακριτικές  αρχές ανέμεναν την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, που αφαίρεσε ο πιλότος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προχώρησε σε αυτή την πράξη πριν ή μετά το άγριο έγκλημα.

Ο χρόνος κατά τον οποίο  ο Μπαμπης Αναγνωστόπουλος προχώρησε στην αφαίρεση της κάρτας μνήμης θεωρείται πολύ σημαντικό στοιχείο, καθώς αν έγινε  πριν από τη δολοφονία τότε ενισχύεται η εκδοχή του προμελετημένου εγκλήματος από τον κατηγορούμενο. 

Στην Κίνα

Σύμφωνα με τον Alpha  υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την υπόθεση ως προς αυτό το κρίσιμο ερώμημα.  Οι πληροφορίες,λένε ότι οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ασφαλές συμπέρασμα για το πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Έτσι, οι  αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή,  με ακρίβεια για την  ώρα που ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης. Αν δηλαδή την αφαίρεσε πριν ή μετά την πράξη της δολοφονίας. 

Αποφασίστηκε, λοιπόν, τα στοιχεία  να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κομβικό  ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο για τις ελληνικές αστυνομικές αρχές. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-9-2021 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά