Logo

Για βιασμό διώκεται ένας ακόμη ηθοποιός



 
 

Ποινική δίωξη για βιασμό ασκήθηκε σε βάρος του ηθοποιού Θάνου Κοντογιώργη, μετά από καταγγελία που είχε γίνει σε βάρος του στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και το σχετικό φάκελο προσκόμισε ενώπιον της Δικαιοσύνης ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Πασχάλης Τσαρούχας.

Ακολούθησε έρευνα από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Κώστα Σπυρόπουλο, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκε ο ηθοποιός, με την ιδιότητα του υπόπτου, και έδωσε έγγραφες εξηγήσεις.

Ο Θ. Κοντογιώργης σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται υποστηρίζοντας ότι πράγματι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με την καταγγέλλουσ- η οποία δεν ανήκει στο χώρο του θεάτρου- ωστόσο αυτό έγινε με τη συναίνεσή της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ηθοποιού διαβιβάστηκε σε τακτικό ανακριτή.

Εν τω μεταξύ, προσδιορίστηκε για τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου του 2022, η πρώτη δίκη, στον απόηχο των καταγγελιών για το ελληνικό #Μetoo. Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει ο προπονητής της ιστιοπλοΐας, ο οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης μαθήτριας. Πρόκειται για μία υπόθεση που ήρθε στο φως μετά τις καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά