Logo

Θεσσαλονίκη: Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας



 
 

Στις 24 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η υπόθεση της 34χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή και σεξουαλική κακοποίηση 10χρονης μαθήτριας, Μαρκέλλας τον Ιούνιο του 2020.

Η γυναίκα, η οποία διώκεται για αρπαγή, βιασμό, γενετήσιες πράξεις, έκθεση σε κίνδυνο και διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικο, βρίσκεται προφυλακισμένη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θηβών και το δεκαοκτάμηνο της προσωρινής της κράτησης λήγει στις 18 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα πρέπει να ολοκληρωθεί το δικαστήριο, σε διαφορετική περίπτωση θα αφεθεί ελεύθερη (υπό όρους) όπως προβλέπει ο νόμος.

Μαζί της παραπέμπεται να δικαστεί κι ένας 41χρονος, που φέρεται ως συνεργός στις πράξεις της αρπαγής και τις έκθεσης σε κίνδυνο και μετά την απολογία του στον ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η ανήλικη μαθήτρια εξακολουθεί να φιλοξενείται σε δομή προστασίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δικαστική απόφαση. Το ίδιο ισχύει για τον μικρότερο αδελφό της.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-10-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά