Logo

Κορονοϊός: Εισαγγελική έρευνα για αρνητές που εφορμούν σε νοσοκομεία για να αποτρέψουν διασωληνώσεις



 
 

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας με παραγγελία της ζητά τη διεξαγωγτή προκαταρκτικής εξέτασης (έρευνας) για καταγγελίες που κάνουν λόγο για εφόδους πολιτών σε νοσοκομεία με στόχο να αποτρέψουν διασωληνωσεις ασθενών που νοσούν με κορονοϊό. 

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας, Ιωακείμ Κασωτάκης, θα διερευνηθεί αν έχουν διαπραχθεί μεταξύ άλλων οι αξιόποινες πράξεις της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, παραβίασης των μέτρων κατά του COVID και βίας κατά υπαλλήλων.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα  Realnews ακόμη πιο ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο των αρνητών της πανδημίας, οι οποίοι έχουν φτάσει στο σημείο ακόμα και να εισβάλλουν σε νοσοκομεία, προσπαθώντας να παρέμβουν στο έργο των γιατρών και να αποτρέψουν διασωληνώσεις ασθενών.

Το επίμαχο δημοσίευμα κάνει λόγο για  ομάδες οι οποίες σπεύδουν οργανωμένα να υποστηρίξουν συγγενείς ασθενών που έχουν πέσει θύματα της συνωμοσιολογίας γύρω από την COVID-19 και τον τρόπο νοσηλείας όσων νοσούν.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-11-2021 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά