Logo

Δίκη ψευτογιατρού: «Μου εμφανίστηκε ως άσος της Πολεμικής Αεροπορίας...»



 
 

Ως...άσος της Πολεμικής αεροπορίας εμφανίστηκε ο αποκαλούμενος ψευτογιατρός σε μάρτυρα από τον οποίο απέσπασε το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, πείθοντάς τον να αγοράσει μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής.

«Μου συστήθηκε με την ιδιότητα του πιλότου, μας έδειχνε βίντεο με πτήσεις αεροπλάνου, πιστεύαμε ότι ήταν άσος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας. Κάποια στιγμή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και τον αναζήτησα. Δεν υπήρχε Κόντος στο νοσοκομείο, μου είπαν ότι εκεί νοσηλεύεται ενας Κοντοστάθης.

Τον ρώτησα για την αλλαγή του ονόματος και μου είπε ότι είχε γίνει κάτι με τον Ερντογάν και τους Τούρκους, τον αναζητούσαν μυστικές υπηρεσίες και έπρεπε να αλλάξει το όνομά του για να μην τον βρουν».

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον μάρτυρα, του υποσχέθηκε ότι η μετοχή θα του αποφέρει διπλάσιο κέρδος:

«Του έδωσα στο χέρι μετρητά 100.000 ευρώ και στη συνέχεια, ύστερα από πίεση, άλλα 90.000 ευρώ σε μετρητά. Στην τράπεζα σε λογαριασμό του κατέθεσα άλλα 5.300 ευρώ» είπε ο μάρτυρας, που περιέγραψε τον 48χρονο κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χειριστικό.

Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι του επέστρεψε 30.000 χιλιάδες ευρω.

«Τα υπόλοιπα τα έχασα. Ήμουν χάλια οικονομικά. Το 2020 έμαθα από τα κανάλια γιατί κατηγορείται. Όλοι όσοι τον γνωρίζαμε στην Παιανία χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Πού να το φανταστούμε; Ζούσε ανάμεσά μας, όλοι για πιλότο τον ξέραμε» κατέληξε.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο κατέθεσε γιος καρκινοπαθούς, ο οποίος απεβίωσε, ακολουθώντας τη θεραπεία του «ψευτογιατρού» με βότανα και αποστάγματα.

Ο κατηγορούμενος κατάφερε να του αποσπάσει συνολικά 39.000 ευρώ. «Ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ, τον έβλεπα που έλιωνε. Όταν ένας άνθρωπος επί τέσσερις μήνες έχει πυρετό κάθε ημέρα καταλαβαίνετε ότι βασανίζεται» είπε στο δικαστήριο ο γιος του θύματος και συμπλήρωσε ότι ο «ψευτογιατρός» μέχρι και την τελευταία στιγμή έδινε ελπίδες στην οικογένεια για ίαση του ασθενούς.

«Ο πατέρας μου απεβίωσε στις 5 Νοεμβρίου 2015. Ο πατέρας μου την εβδομάδα που απεβίωσε ήταν πραγματικά σε κώμα. Ερχόταν ο Κοντοστάθης και μου έλεγε 'μη χάνεις την ελπίδα, μη φοβού'» περιέγραψε ο γιος του θύματος.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2022 από directNEWS.gr πηγή:Ναυτεμπορική


Τελευταία Δικαστικά