Logo

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Πρώτοι μάρτυρες οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας



 
 

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη των  δύο κατηγορουμένων για τον βιασμό και την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στην Ρόδο.

Πρόκειται για την τρίτη συνεδρίαση του δικαστηρίου κατά την οποία εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία με τις καταθέσεις των πρώτων  μαρτύρων οι οποίοι αναμένεται να είναι οι γονείς της φοιτήτριας  που υπέστη βασανιστήρια στα χέρια των δύο δολοφόνων της. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε στις 14 Φεβρουαρίου με παρόντα στο εδώλιο μόνο τον 24χρονο κατηγορούμενο, ελληνικής καταγωγής , καθώς ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, αλβανικής καταγωγής, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να παρίσταται στο δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται, ότι σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 έτη κάθειρξης. Οι δύο κατηγορούμενοι, σύμφωνα όσα δέχθηκε η πρωτόδικη απόφαση,  βίασαν την φοιτήτρια με την απειλή μαχαιριού και χτυπώντας την άγρια στο κεφάλι με μπουνιές και με ένα ηλεκτρικό σίδερο και εν συνεχεία την πέταξαν χτυπημένη σε βραχώδη παραλία στην περιοχή Λίνδος της Ρόδου ενώ ήταν ζωντανή .

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση , όταν λόγω ασθένειας μίας ενόρκου η δίκη διακόπηκε, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου εξοργίστηκε για την δεύτερη κατά σειρά διακοπή . Οι γονείς του θύματος είναι αναγκασμένοι να ταξιδεύουν από το Διδυμότειχο για να παρασταθούν στην δίκη , αφήνοντας πίσω τον αδελφό της Ελένης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά