Logo

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ντοκουμέντο με ις κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα – Λείπουν δύο ώρες καταγραφής



 
 

Πλάνα από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν στη δημοσιότητα. 

Στο βίντεο, που εξασφάλισε η εκπομπή του ALPHA Τ – Live διακρίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις που έκανε η 24χρονη εκείνο το βράδυ.

-Στις 2:09 διασχίζει τον δρόμο και παρκάρει με το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο σπίτι που την είχαν καλέσει.

-Στις 2:14 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

-Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

-Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

-Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25’, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

-Μετά από 25’ περιπλάνησης, η Γεωργία δε μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει…

-Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

– Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την καταγραφή των καμερών στο χώρο των ανελκυστήρων λείπουν περίπου δύο ώρες. Από κάμερα του ξενοδοχείου λείπει το διάστημα από τις 3:44 έως τις 5:47.

Επεξεργασία στο υλικό;

Η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα καταγγέλλει ότι «υπάρχει επεξεργασία στο υλικό των καμερών» και πως λείπουν σημαντικά σημεία.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο βιασμό που έκανε η 24χρονη. Αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-5-2022 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταία Δικαστικά