Logo

Στις 20 Μαΐου η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη



 
 

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα εκδώσει το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας την απόφασή του για το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλουδη, στη Ρόδο.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία οι δικηγόροι ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους και η πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τους κατηγορουμένους εάν θέλουν να συμπληρώσουν κάτι.

Ο Ροδίτης κατηγορούμενος είπε: «Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω», με την πρόεδρο να σχολιάζει: «Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;»

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αλβανικής καταγωγής είπε:

«Δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγγνώμη. Αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένειά τους και να μην ακούν τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Στον πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κι επιπλέον 15 κάθειρξη ο καθένας για τον ομαδικό βιασμό της νεαρής φοιτήτριας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά