Logo

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος απολογήθηκε για το βιασμό δύο συμμαθητριών του – Τι υποστήριξε ο ίδιος



 
 

Μαθητής Λυκείου απολογήθηκε σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης για βιασμό κατά συρροή, κατηγορία την οποία αντιμετωπίζει μετά από καταγγελίες δύο συμμαθητριών του, που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματά του.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του του επιβλήθηκε, από την ανακρίτρια με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα,  το αναμορφωτικό μέτρο της  ανάθεσης της επιμέλειάς του» σε επιμελητές ανηλίκων, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Οι  δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, που έκαναν τη σχετική καταγγελία, απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. αναφέροντας πως δέχθηκαν απειλές από τον 17χρονο ότι θα πάθουν κακό, εάν δεν συνευρεθούν μαζί του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η πράξη σε βάρος της πρώτης μαθήτριας φέρεται να τελέστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ένα μήνα αργότερα έγινε η πράξη σε βάρος της δεύτερης. Και τα δύο καταγγελλόμενα περιστατικά φέρονται να έλαβαν χώρα σε υπαίθριους χώρους. Οι καταγγέλλουσες γνώριζαν τον 17χρονο κατηγορούμενο από κοινές παρέες, καθώς τον καιρό εκείνο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την απολογία του ο ανήλικος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι η μία καταγγέλλουσα ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή την είχε απορρίψει ερωτικά, ενώ η δεύτερη τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-5-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά