Logo

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Το παρακράτος έχει διεισδύσει στη Δικαιοσύνη [βίντεο]



 
 

Οδοστρωτηρας ο πρώην εισαγγελέας και ο υφυπουργός δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα:
«Έχει ανεχθεί πολλα. Αύριο οφειλει να παραγγείλει κατεπείγουσα ποινική προκαταρκτική εξέταση κατά παντως υπευθύνου,κατά παντός συμμέτοχου και κατά παντός ηθικού αυτουργού».

«Το παρακρατος έχει διεισδύσει στη δικαιοσύνη.Κάποιος έσβησε τα ονόματα. Έγινε λαθροχειρία.Έγινε πλαστογραφία,νόθευση εγγράφου.Κι αυτό πρέπει να τρομάξει τον ελληνικό λαό».

 

Η δημοσιογράφος Παπαδάκου μετά τις σημερινές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis ζήτησε την παρέμβαση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια

Πώς είναι δυνατόν το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου να μην το είδαν οι εισαγγελείς και ανακριτές από τα χέρια των οποίων πέρασε το επίμαχο έγγραφο του FBI, αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου αναφορικά με τις αποκαλύψεις στο σκάνδαλο Novartis.

Δείτε τι είπε η Γιάννα Παπαδάκου στο Kontra24

Η μεταφράστρια Δέσποινα Καρατζά μίλησε στο avgi.gr και απαντά σε όσους την κατηγορούν πως παραποίησε το έγγραφο του FBI αφαιρώντας τα ονόματα του Ανδρέα Λοβέρδου και άλλων

Δειτε τι είπε ο Διευθυντής του avgi.gr στο Kontra24

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-6-2022 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταία Δικαστικά