Logo

Στην ανακρίτρια την Τρίτη ο αστυνομικός που φέρεται να βίασε 14χρονη [βίντεο]



 
 

Ενώπιον της ανακρίτριας Μυτιλήνης οδηγήθηκε σήμερα Δευτέρα ο αστυνομικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης.

Τελικά, ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί.

Ο 53χρονος,που υπηρετούσε στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Λέσβου.τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ από την ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί σε βάρος του και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις καθώς και όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση.

Δικογραφία για σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο ίδιος είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης. 

Σύμφωνα με το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια, σε εκτέλεση του οποίου συνελήφθη, ο 53χρονος αστυνομικός αντιμετωπίζει τα εξής αδικήματα:  παράβαση των άρθρων 339 παρ. 1, 342 παρ. 1 περ. γ ́ και 348 Β του Π.Κ. «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 15 έτη», «Κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις» και «Προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους» αντίστοιχα, σε συνδυασμό με τα άρθρα 94 παρ. 1 και 98 του Π.Κ.».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις ο αστυνομικός φέρεται πριν 20 ημέρες να βίασε το 14χρονο κορίτσι αλλά και να προέβη και σε άλλες παράνομες πράξεις σε βάρος της ανήλικης. 

Τη χτύπούσε και την εκβίαζε

Έτσι, δεν αποκλείται να ασκηθούν και συμπληρωματικές διώξεις σε βάρος του αστυνομικού,  ο οποίος εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του ως προπονητής βόλεϊ και προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια. 

Μιλώντας στο OPEN η μητέρα της 14χρονης περιέγραψε πως ανακάλυψε τη δράση του αστυνομικού. 

«Εγώ είδα το μήνυμα της μικρής στο κινητό, γιατί έχω τους κωδικούς πρόσβασής της. Είδα το μήνυμα του κυρίου, το οποίο ήταν ψεύτικο προφίλ. Τής έβαζε να κάνει διάφορα σεξουαλικά, να στείλει βίντεο, φωτογραφίες, την ρώτησα ποιος είναι, στην αρχή δε μού έλεγε και μετά από πέντε λεπτά ευτυχώς μού είπε ότι είναι ο προπονητής της και ότι φοβήθηκε να μού το πει επειδή την εκβίαζε».

Επίσης ανέφερε ότι το παιδί της είχε αρχίσει να μη θέλει να πηγαίνει στις προπονήσεις προκειμένου να αποφύγει τον  ένστολο.

«Είδα τα μηνύματα στο κινητό της, τον τελευταίο καιρό το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει προπόνηση», ήταν τα λόγια της μητέρας, ενώ ο πατέρας της 14χρονης έκανε έκκληση στους γονείς να προσέχουν που εμπιστεύονται τα παιδιά τους. «Προσοχή στα παιδιά. Εμείς τον εμπιστευτήκαμε και λόγω επαγγέλματος και μας την έκανε...», ανέφερε.

Παράλληλα οι γονείς της 14χρονης ανέφεραν ότι η το παιδί της είχε δεχτεί χτυπήματα από τον παιδόφιλο όταν αρνήθηκε να κάνουν βιντεοκλήση. «Τη χτύπαγε, της είχε ζητήσει βιντεοκλήση και αρνήθηκε και όταν πήγε προπόνηση τη χτύπησε και της έδεσε τα χέρια στην πλάτη», ήταν τα λόγια τους στον ANT1.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η ανήλικη μίλησε με την ψυχολόγο της αστυνομίας, με την 14χρονη να είναι λιγομίλητη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά από όσα πέρασε στα χέρια του 53χρονου.

Ο αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση είναι αρχιφύλακας ηλικίας 53 ετών, ενώ το θύμα είναι μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, γεννηθείσα το 2008 (14 ετών σήμερα).

Στη δικογραφία επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, «από το φθινόπωρο του 2021 τότε που το κοριτσάκι ήταν κάτω των 14 ετών και μέχρι προ ημερών ο προπονητής βόλεϊ Μ.Ε. του σωματείου *** στο οποίο συμμετείχε η ανήλικη, ενήργησε σε συστηματική βάση γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη».

Όπως προκύπτει, οι γονείς των κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε εκείνος να μεταφέρει τα κορίτσια στα σπίτια τους, μετά το τέλος των προπονήσεων.

«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την * στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την * στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την * να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα “θέλω να σε γα@@@ω».

Σε ερημική τοποθεσία

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τους τελευταίους περίπου δυο μήνες της είχε ζητήσει επανειλημμένα να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά ήταν οκτώ μέρες πριν τη σύλληψή του, στις 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, «πριν από περίπου 20 μέρες ο Μ.Ε. οδήγησε την ** σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον Μ.Ε.. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν (σ.σ. δηλαδή πρωκτική) διείσδυση».

Το κορίτσι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν είχε πρότερη σεξουαλική εμπειρία και του ζητούσε να σταματήσει. Ωστόσο την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά απο δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Πλήθος ψηφιακού υλικού

\Από τις έρευνες που διεξήχθησαν στην οικία και σε οχήματά του κατηγορούμενου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).Ο συλληφθείς κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας ενώ οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ τον εμπιστεύονταν να μεταφέρει και με το αυτοκίνητό του τα παιδιά τους στο σπίτι, μετά τις προπονήσεις

«Ανοίγουν στόματα» για τον παιδεραστή Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με το stonisi.gr, την ίδια ώρα που η κοινή γνώμη της Λέσβου μαζί με το πανελλήνιο παρακολουθεί συγκλονισμένο το «ξετύλιγμα» της υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού παιδιού, ενός κοριτσιού που δεν έχει καν κλείσει ακόμα τα 14 του χρόνια, μαθήτρια μέχρι προχθές β Γυμνασίου, και τα στόματα αρχίζουν να ανοίγουν.

Μαζί δημοσιοποιείται και η δράση του δράστη – Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ γνωστού αθλητικού παράγοντα και προπονητή ομάδας βόλεϊ γυναικών σωματείου που εδρεύει σε χωριό έξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

Από χθες Σαββάτο το πρωί που η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε τη σύλληψη καθώς και το ότι ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα κυριολεκτικά «άνοιξαν στόματα» για τη δράση του παιδεραστή σε βάρος άλλων γυναικών, ανήλικων κοριτσιών ακόμα και παιδιών.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Αρχιφύλακας που κυκλοφορούσε ως κορυφαίος αθλητικός και όχι μόνο μεγαλοπαράγοντας σε «σαλόνια» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου συνήθιζε να χαϊδεύει τα πόδια και το στήθος των αθλητριών του και να παρενοχλεί με μηνύματα και τηλέφωνα μεγαλύτερες νέες γυναίκες και παιδιά.

Φως σε αυτή του τη δραστηριότητα αναμένεται να ρίξει το πλήθος των ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.) τα οποία και κατασχέθηκαν από τις Αστυνομικές αρχές.

Πέραν όμως των άλλων ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε από το Σεπτέμβριο του 2017 στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Λέσβου στο άκαυτο τμήμα του πρώην ΚΥΤ της Μόριας, εντυπωσιάζει και για τις ακραίες πολιτικές του θέσεις που παρά τη θέση του και τα όσα αυτή σημαίνει δεν δίσταζε να δημοσιοποιεί.

Όπως αποκάλυψε την Κυριακή το Documento  o 53χρονος είχε μεταδώσει (σε υπηρεσία άραγε όντας;) στη δημόσια του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την άφιξη του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Στη ανάρτηση του αυτή στις 2 Ιουνίου 2022, ο 53χρονος είχε εξαπολύσει ένα πρωτοφανή οχετό κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για προδοσία, αποκαλώντας τον «ανθέλληνα» και συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μπόλικους ειρωνικούς χαρακτηρισμούς. Η ανάρτηση ταιριάζει «γάντι» με τη συνολική ρητορική ανθρώπων που τοποθετούνται στους χώρους της ακροδεξιάς και όχι μόνο. Στην ανάρτηση του ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ έγραφε (τηρήθηκε η ορθογραφία, ο τρόπος γραφής και η σύνταξη του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ): «Κουιζ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 100 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ.ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΣΧΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 4 ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΕΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ.ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ.Ο ΑΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. Ποιος ειναι;;;οεο...χαμος λεμε...μιλιουνια οι φανατικοι .πφφφφφφ».

;Άρση απορρήτου

 Η έρευνα των αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει ότι ο 53χρονος προσπαθούσε πιεστικά να αποσπάσει από την 14χρονη βίντεο πορνογραφικού χαρακτήρα. Η μητέρα του θύματος δηλώνει στην ΕΡΤ βέβαιη ότι έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια.

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα».

Η 14χρονη είχε καταγγείλει τον εφιάλτη της στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ακόμα ένα στοιχείο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση. Πριν από δύο εβδομάδες, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, είχε δώσει συνέντευξη σε τοπικό σταθμό στην Μυτιλήνη όπου είχε πει ότι ερευνούν μία υπόθεση ενός κοριτσιού που είχε επικοινωνήσει και τους μίλησε για εκβιασμό μέσω διαδικτύου. Πρόκειται για την ίδια υπόθεση.

Το είχε κάνει και σε άλλα κορίτσια, υποστηρίζει η μητέρα της 14χρονης 

Η μητέρα του θύματος δηλώνει στην ΕΡΤ βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, λέει μεταξύ άλλων:

«Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά), γιατί το προφίλ αυτό είναι ανοιχτό από το 2018».

 Ο πατέρας του θύματος, επίσης μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας:

«Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

 

Τ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-8-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά