Logo

Στη φυλακή ο Υποπυραγός που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία [βίντεο]



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 39χρονος υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Αεροδρόμιο της Σκιάθου, που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Τον κατηγορούμενο είχε καταγγείλει η σύντροφός του όταν εντόπισε στο κινητό του φωτογραφίες μίας από τις δύο ανήλικες κόρες της.

Ο Υποπυραγός στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ενώ η συνήγορός του Παγώνα Μαρκοπούλου δήλωσε μεταξύ των άλλων: “Η δικογραφία δεν περιέχει πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσα όπως έχει αφήσει να εννοηθεί… Εάν για ελάχιστες φωτογραφίες, για δύο ή τρεις φωτογραφίες που δικαιολογούνται… Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μιλάμε για άλλο υλικό, ούτε για αποθηκευτικούς δίσκους, τίποτα τέτοιο. Υπάρχει αντίλογος σε αυτή την κατηγορία, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό αυτή τη στιγμή. Εμείς θα προσβάλουμε το ένταλμα της προσωρινής κράτησης”.

Οι συνήγοροι της συντρόφου του κατηγορούμενου που τον κατήγγειλε Θ. Κοκκίνης και Ι. Μηλίνης ανέφεραν πως η ανάκριση συνεχίζεται και η υπόθεση ερευνάται και για άλλες αξιόποινες πράξεις του κατηγορουμένου.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά