Logo

Κιλκίς: Στη φυλακή οι τέσσερις διακινητές που χτύπησαν έγκυο και έχασε το έμβρυο που κυοφορούσε



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τις απολογίες τους στον ανακριτή Κιλκίς οι τέσσερις αλλοδαποί που κατηγορούνται ότι χτύπησαν 30χρονη από τον Λίβανο για να τη ληστέψουν, με συνέπεια να χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

Το περιστατικό, συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε αγροτική περιοχή στο Μικρόδασος Κιλκίς, κοντά στα σύνορα της Ελλάδος με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η παθούσα κινούνταν πεζή μαζί με τον 35χρονο σύζυγό της και τα πέντε ανήλικα παιδιά τους (3 έως 13 ετών), αλλά κι ένα ακόμη συγγενικό τους πρόσωπο. Την πολυμελή οικογένεια είχε αναλάβει να βοηθήσει τετραμελής συμμορία διακινητών προκειμένου μέσα από ‘’περάσματα’’ να εξέλθει παράνομα από τη χώρα μας.

Κατά την πορεία διαφυγής τους ένας από τους διακινητές -πρόκειται για 30χρονο Πακιστανό- επιτέθηκε στην εγκυμονούσα, χτυπώντας τη βίαια για να της αποσπάσει 2000 ευρώ που είχε πάνω της, ενώ επιτέθηκε και σ' ένα από τα παιδιά, όταν αυτό έσπευσε να προστατεύσει την μητέρα του. Η γυναίκα, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, διαπίστωσε ότι είχε διακοπεί η κύησή της.

Οι διακινητές τράπηκαν σε φυγή αλλά μετά από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη.

Εκτός από τον 30χρονο πρόκειται για δύο συμπατριώτες του κι έναν άνδρα από τη Συρία (κατά περίπτωση 20 και 21 ετών).

Ο πρώτος αντιμετώπιζε κατηγορίες συνδεόμενες με τη ληστεία και τη διακοπή κύησης καθώς επίσης για διευκόλυνση εξόδου από την ελληνική επικράτεια, πράξη για την οποία διώκονται οι τρεις συγκατηγορούμενοί του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά