Logo

Στο σκαμνί για διασπορά ψευδών ειδήσεων αντιεμβολιαστές μοναχοί



 
 

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες οι αντιεμβολιαστές μοναχοί της Ιεράς Μονής Πηλίου σχετικά  την έκδοση ημερολογίου κατά του εμβολιασμού έναντι του κορονοϊού που περιείχε fake news.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news,η Ιερά Μονή του Πηλίου, που υπάγεται στο Αγιο Ορος και αποτελεί μετόχι της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, είχε εκδώσει  Ημερολόγιο – αντιεμβολιαστικό «μανιφέστο» για το 2022 και οι μοναχοί θα πρέπει να  εξηγήσουν… επιστημονικά στη δικαστική αίθουσα όλα τα στοιχεία που διαθέτουν για το πως οι άνθρωποι μέσα από τον εμβολιασμό μετατρέπονται σε ζόμπι.

Το ημερολόγιο τσέπης, που κυκλοφόρησε στους πιστούς περιλάμβανε κείμενο από τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδας Άνω Γατζέας στο Πήλιο, που τους απέτρεπε από το να εμβολιαστούν, διατυπώνοντας απόψεις με απαράδεκτο, αντιεπιστημονικό και τρομοκρατικό περιεχόμενο. Μιλούσε για εμβόλια που παράχθηκαν από ζωντανά έμβρυα και προειδοποιούσε για απρόβλεπτες βαριές παρενέργειες…

«Σκέψου πριν εμβολιαστείς»

Σε  βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και οι αντιεμβολιαστές μοναχοί, ο ηγούμενος και ακόμα τέσσερις ρασοφόοι, θα δικαστούν σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί άμεσα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκαταρκτική ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης στον ηγούμενο της Μονής και τους τέσσερις μοναχούς και ο μόνος που απαλλάσσεται είναι ο ιδιώτης που ανέλαβε να εκδώσει το συγκεκριμένο ημερολόγιο.

«Σκέψου πριν εμβολιαστείς» ήταν ο τίτλος του κειμένου που φιλοξενήθηκε στις πρώτες και τις τελευταίες σελίδες του ημερολογίου και στο οποίο περιλαμβάνονταν αποσπάσματα δηλώσεων που φέρονται να έκαναν, βιολόγος, καθηγητές και δικηγόρος. Επίσης γινόταν  επίκληση μελετών και στοιχείων κατά του εμβολίου αγνώστου προελεύσεως.

Ο συντάκτης του παραληρηματικού κειμένου μιλούσε για ένα σχέδιο, τη «Μεγάλη Επανεκκίνηση» με στόχο την επικράτηση του… Διαβόλου. «Η διαβόητη πανδημία του κορωνοϊού και τα εμβόλια είναι το βασικό εργαλείο για την προώθηση του σχεδίου τους, είναι ένα πείραμα της μετατροπής ελεύθερων ανθρώπων σε ζόμπι», υποστηριζόταν  στην εισαγωγή του κειμένου.

Ο συντάκτης επικαλούνταν δήθεν δηλώσεις μοριακού βιολόγου ότι για την παρασκευή των εμβολίων «γίνεται χρήση ανθρώπινου εμβρυικού ιστού. «Ο ίδιος ο κατασκευαστής εμβολίων της Moderna ομολογεί ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ζωντανά – εκτρωμένα έμβρυα, μωρά και παιδιά ακόμη, στη μελέτη και παραγωγή εμβολίων», υποστηρίζει παντελώς αντιεπιστημονικές απόψεις.

Το ημερολόγιο κατέληγε με επίθεση προς πολιτικούς και δημοσιογράφους που επιχειρούν πλύση εγκεφάλου, βάζοντας επίσης στο στόχαστρο τους εκκλησιαστικούς άρχοντες. «Η μεγάλη πίκρα είναι ότι η διοίκηση της Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοποι Μητροπολίτες έφθασαν να συνιστούν από τον άμβωνα ως εργαλείο πλύσης εγκεφάλου των πιστών το εμβόλιο», σημείωνε.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-9-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά