Logo

Θεσσαλονίκη: Αθώος ο 27χρονος που συνελήφθη για συμμετοχή στα επεισόδια κατά τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου



 
 

Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 27χρονος που είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Φιλοσοφική Σχολή μεταξύ αστυνομικών και νεαρών και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Ο 27χρονος ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων υποστήριξε στην απολογία του ότι παρακολουθούσε τη συναυλία με μία φίλη του και την ώρα της σύλληψής του επιχειρούσε να φύγει από το χώρο λόγω της ρήψης δακρυγόνων και των επεισοδίων.

Ο αστυνομικός που εξετάστηκε από το Δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε στην κατάθεσή του ότι ο κατηγορούμενος συμμετείχε σε ομάδα περίπου 30 ατόμων οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ, μπροστά από τη Γεωπονική Σχολή. «Μας πέταξαν μπουκάλια και μας έβριζαν» είπε, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν μεταξύ αυτών που εκσφενδόνιζαν αντικείμενα. Ο μάρτυρας ανέφερε ακόμη ότι ξεχώρισε τον κατηγορούμενο «από τα λευκά παπούτσια που φορούσε» και πως «προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψή του».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά