Logo

Θεσσαλονίκη: Δίωξη για κακούργημα σε 55χρονο που συνελήφθη για ασελγή πράξη σε βάρος ανήλικης στη Χαλάστρα



 
 

Στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί  55χρονος μετά από κακουργηματική ποινική δίωξη που του ασκήθηκε.

Ο 55χρονος, συγκεκριμένα, συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι ασέλγησε σε 8χρονη, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης,

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης σε βάρος ανήλικου κάτω των 12 ετών.

Στη συνέχεια παρέπεμψε τον καττηγορούμενο για να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία 

Ο κατηγορούμενος θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του οπότε και θα αποφασίσει για την τύχη του η ανακρίτρια και ο αρμόδιος εισαγγελέας. .

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η ανήλικη έπαιζε το απόγευμα της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου, κρυφτό με φίλους της μπροστά από το σπίτι του 55χρονου, όταν εκείνος την κάλεσε κοντά του, με το πρόσχημα να την βοηθήσει στο παιχνίδι της. Εν συνεχεία, κι ενώ της μιλούσε – πάντα σύμφωνα με την αστυνομία – προέβη σε ασελγή πράξη εναντίον της.

Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στους γονείς της που με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛΑΣ, κι ακολούθησε η σύλληψη τού 55χρονου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά