Logo

Ιεράπετρα: Ισόβια στον 55χρονο που σκότωσε τη εν διαστάσει σύζυγό του



 
 

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το  Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης ο 55χρονος που σκότωσε με μαχαίρι μέχρι θανάτου, τον Οκτώβριο του 2021, την εν διαστάσει σύζυγό του, Νεκταρία.

Το έγκλημα διαπράχθηκε σε ξενοδοχείο της Ιεράπετρας όπου το θύμα είχε μεταβεί για να ργαστεί ως καμαριέρα.

Σύμφωνα με το neakriti, ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της δίκης ζήτησε συγγνώμη από τα παιδιά του και δήλωσε μετανοιωνμένος για το έγκλημα.

Στην απολογία του είπε, ότι την είχε δει εκείνο το πρωινό να κατευθύνεται στη δουλειά της με το αυτοκίνητο. Της έκανε νόημα και δεν σταμάτησε. Έτσι, την ακολούθησε στο ξενοδοχείο. «Ντρέπομαι να πω όσα μου είπε και θόλωσα» υποστήριξε ο 55χρονος.

Διχασμένα τα παιδιά του

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα παιδιά του, που εξετάστηκαν ως μάρτυρες, εμφανίστηκαν διχασμένα στο δικαστήριο.

Ο μεγάλος γιος κατέθεσε υπέρ του πατέρα του λέγοντας ότι υπήρχε αίσθημα ντροπής καθώς η μητέρα τους είχε σχέση με φίλο του πατέρα του.

Ωστόσο, η κόρη του ζευγαριού βρέθηκε απέναντι, τονίζοντας ότι ο πατέρας της ήταν βίαιος και πως τους χτυπούσε με μια κουτάλα του φαγητού.

Υπενθυμίζεται, ότι η δολοφονία της 48χρονης Νεκταρίας Μαράκη είχε σημειωθεί στα τέλη Οκτωβρίου του 2021, στον Περιστερά της Ιεράπετρας.

Τότε, ο 55χρονος έσφαξε με πολλαπλές μαχαιριές την εν διαστάσει σύζυγό του, επειδή εκείνη είχε αποφασίσει οριστικά να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς εκείνον.

Αφού τη σκότωσε, ο 55χρονος φέρεται να εγκατέλειψε το δίκυκλο όχημά του, καθώς δεν έπαιρνε μπρος και μετέβη πεζός σε παρακείμενο χωράφι, σε απόκρημνο παραθαλάσσιο μέρος.

Όταν λίγα λεπτά αργότερα, έσπευσαν επιτόπου οι πρώτοι αστυνομικοί, ο 55χρονος απείλησε ότι θα πέσει στο κενό, ενώ αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που κρατούσε. Έπειτα από ώρες, ο δράστης πείστηκε να παραδοθεί στις Αρχές και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-1-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά