Logo

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 47χρονη



 
 

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 47χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή, που βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, έπειτα από καυγά που είχαν.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την ερχόμενη Πέμπτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

 Η 47χρονη ανέφερε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, ότι ο 50χρονος λογιστής χρωστούσε στην ίδια και άλλους «επενδυτές» υπέρογκο χρηματικό ποσό, συγκεκριμένα 200.000 ευρώ, το οποίο του δόθηκε προς αξιοποίηση για επενδυτικούς σκοπούς.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Σάββατο, δύο μέρες πριν τον απαγχονισμό του, άτομα τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του και τον ξυλοκόπησαν αφότου ο ίδιος τους είπε ότι περίπου μια βδομάδα πριν η σύζυγος του 50χρονου πήρε χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό και το έσκασε.

«Να κρεμαστείς με τόσα λεφτά που μου έφαγες», φέρεται να του είπε η 47χρονη, όπως κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ, και όταν αυτός ανέβηκε στην καρέκλα και έβαλε το κεφάλι του στην ήδη έτοιμη αυτοσχέδια αγχόνη που είχε φτιάξει, εκείνη φέρεται να κλώτσησε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 47χρονη φέρεται να κατέγραφε με το κινητό της τηλέφωνο τον καβγά με τον 50χρονο ασφαλιστή- επενδυτή, το απόγευμα της Δευτέρας. Στο βίντεο – αναφέρουν αστυνομικές πηγές- φαίνεται το θύμα να κάθεται στον καναπέ και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό και να φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-1-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά