Logo

Ρόδος: Ανήλικος έστειλε σε συμμαθήτριά του βίντεο με προσωπικές του στιγμές με 13χρονη



 
 

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η νέα υπόθεση παιδικής πορμνογραφίας που ήρθε στο φως της δημσιότητας..

Ως δράστες και θύμα φέρονται να  εείναι ανήλικοι. Μάλιστα διακινητές του παιδικού πορνογραφικού υλικού φέρονται να είναι δύο μαθητές Γυμνασίου, ένα αγόρι και ένα κορίτσι,, ενώ θύμα της πράξης τους φέρεται να είναι μία συμμαθήτριά τους.

Τι ακριβώς συνέβη; Ένας 14χρονος που φέρεται να είχε σχέση με το 13χρονο θύμα κατέγραψε στο κινητό του τηλέφωνο προσωπικές τους στιγμές και στη συνέχεια έστειλε το βίνετο σε όλο το σχολείο!

Πλην του 14χρονου στην σοκαριστική υπόθεση εμπλέκεται και ένα ακόμη κορίτσι, το οποίο φέρεται να προέτρεψε τον ανήλικο να προβεί στην εν λόγω πράξη!

Όπως μεταδίδει το  dimokratiki.gr, η παράνομη μαγνητοσκόπηση φέρεται να έλαβε χώρα στις 24 Φεβρουαρίου 23, με το αδίκημα να διαπιστώνεται στις 8 Μαρτίου 2023.

Ο 14χρονος φέρεται να δελεάστηκε από έτερη μαθήτρια, που τον έπεισε να μαγνητοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο τη συμμαθήτριά τους σε προσωπικές τους στιγμές, και να της στείλει το βίντεο έναντι αμοιβής ύψους 2.000 ευρώ.

Τα χρήματα ουδέποτε δόθηκαν, ενώ όταν το θέμα έγινε γνωστό και η διεύθυνση του σχολείου κάλεσε τον ανήλικο για εξηγήσεις, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχε στείλει στη συμμαθήτριά του, που του είχε τάξει αμοιβή, 7 βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων το καθένα.

Σημειώνεται πως ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, μετά από Εισαγγελική παραγγελία, προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος, ενώ το θύμα έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-3-2023 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά